Säljare / innesäljare till Samson

Säljare / innesäljare till Samson

Vill du utvecklas inom kundrelationer, försäljning och teknik? Trivs du i en social yrkesroll där du driver ditt eget arbete framåt? Vi söker dig som vill starta din karriär i rollen som innesäljare!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Samson.

Om företagetSamson är ett tyskt företag inom styr- och reglerteknik. Det svenska huvudkontoret ligger i Billdal söder om Göteborg och här jobbar 11 personer med administration, försäljning och lager. Här blir du del av en härlig gemenskap i en organisation som uppskattar sina medarbetare och har roligt tillsammans.

ArbetsuppgifterI rollen som innesäljare är din uppgift att kontakta tidigare köpande kunder för Samson och undersöka möjligheter till nyförsäljning. Detta innebär att du i början av din tjänst arbetar med att kartlägga och kontakta potentiella kunder över telefon med målsättning att utveckla kunddialoger och arbeta med merförsäljning av förtagets produkter. Du ansvarar för prospektering där du analyserar marknaden och kontaktar de företag som tidigare handlat av Samson. I rollen ingår även administrativt arbete då du samordnar möten/nya ordrar och registrerar de samtal du gjort via systemet Salesforce.

Detta är en perfekt roll för dig som vill bli van säljare och trivs med att kontakta kunder och utveckla långsiktiga relationer. Rollen ger stora utvecklingsmöjlighter och kan leda till att man fortsätter som säljare. Du arbetar nära dina kollegor och får möjligheten att få gedigen erfarenhet inom försäljning samt skapa ett stort kontaktnät.

Formella krav
  • Bakgrund inom service, antingen i en liknande roll eller inom exempelvis telefonförsäljare, kundservice.
  • Grundläggande förståelse för datorer och annan teknisk utrustning förekommande på ett kontor
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska
  • Körkort B
För att trivas i rollen har du förmågan att arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga då du har nära samarbete med Samsons säljare. Du har stort intresse för att göra affärer och förstår affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. Vidare har du lätt för att få kontakt med kunder över telefon. Du motiveras av att överträffar dina mål och ser långsiktighet i de kundrelationer du skapar.

Övrig information
Start: 1 april 2020
Plats: Stockholm (Skogsås)
Lön: Enligt överenskommelse
Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, telefonförsäljare, mötesbokare, merförsäljning, innesäljare, teknik, stockholm, heltid, omgående
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.