Säljare / Säljande projektledare till Regi

Säljare / Säljande projektledare till Regi

Är du en serviceinriktad person och har ett intresse för både sälj och projektledning? Är du dessutom bra på att bygga relationer och trivs med att arbeta i en varierande tjänst? Hos Regi erbjuds du en spännande tjänst med stort eget ansvar.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Regi Research & Strategi AB.

Om företagetRegi Research & Strategi AB arbetar med researchbaserad analys och konsultativ rådgivning som ger ständig förbättring, kvalitetssäkring och affärsutveckling för att utveckla deras kunders verksamhet. Bland Regis kunder återfinns svenska kommunikationsbyråer, advokatbyråer och stora och medelstora börsnoterade företag i Norden. Regi utför årliga studier som kartlägger hela branscher och ger insikter i förändringar, trender, framtida utveckling och relationer. De genomför också skräddarsydda uppdrag, workshops och konsultativ rådgivning för sina kunder. Varje år deltar de eller arrangerar flera seminarier, event och galor. På företaget råder det en öppen och lättsam stämning där medarbetarna får ta ett stort ansvar samtidigt som de har roligt tillsammans på arbetsplatsen. Du kan läsa mer om företaget på deras hemsida; https://regi.se/

ArbetsuppgifterSom säljare på Regi har du ett brett och varierat ansvarsområde mellan både projektledning och sälj. Du arbetar primärt med befintliga och potentiella kunder inom PR och reklam där ditt fokus är att utveckla dessa samarbeten. Du ansvarar för hela säljprocessen, allt i från första kundkontakt, fysiska möten, offererande till avslutad affär. Därefter följer du även upp med kunden. Vidare arbetar du även med projektledning inom ramen för Årets Byrå Sverige och Norge. Regi håller årligen i olika galor, seminarier och event som du tillsammans med dina kollegor planerar och genomför. Utöver de skriver du även pressreleases och genomför kundaktiviteter.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning, gärna inom marknad, kommunikation, PR eller beteendevetenskap
  • Tidigare erfarenhet av försäljningsarbete
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska, meriterande om du talar norska
  • Meriterande med erfarenhet av kommunikationsbranschen
  • Meriterande med erfarenhet av undersöknings- och analysarbete.
För att trivas i rollen är du serviceinriktad och tycker om att möta kunder och samarbetspartners. Du ör prestigelös och hjälper gärna dina kollegor i arbetet och trivs i en varierande roll i gränslandet mellan sälj och projektledning. Då rollen innebär både intern och extern kontakt är du social och har god kommunikativ förmåga. Vidare är du som person målinriktad och motiveras av att prestera högt.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sales, Account Manager, Client Manager, försäljning, säljare, sälj, kundansvarig, kundansvar, b2b, b2c, projektledare, project management, projektledning
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.