Säljare / Säljande produktionsledare till Regi

Säljare / Säljande produktionsledare till Regi

Är du en serviceinriktad person och har ett intresse för både sälj och produktion? Är du dessutom bra på att bygga relationer och trivs med att arbeta i en varierande tjänst? Hos Regi erbjuds du en spännande tjänst med stort eget ansvar.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Regi har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Regi en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetRegi Research & Strategi AB arbetar med researchbaserad analys och konsultativ rådgivning som ger ständig förbättring, kvalitetssäkring och affärsutveckling för att utveckla deras kunders verksamhet. Bland Regis kunder återfinns svenska kommunikationsbyråer, advokatbyråer och stora och medelstora börsnoterade företag i Norden. Regi utför årliga studier som kartlägger hela branscher och ger insikter i förändringar, trender, framtida utveckling och relationer. De genomför också skräddarsydda uppdrag, workshops och konsultativ rådgivning för sina kunder. Varje år deltar de eller arrangerar flera seminarier, event och galor. På företaget råder det en öppen och lättsam stämning där medarbetarna får ta ett stort ansvar samtidigt som de har roligt tillsammans på arbetsplatsen.
Du kan läsa mer om företaget på deras hemsida; https://regi.se/

ArbetsuppgifterI rollen som säljande produktionsledare arbetar du i tvådelad roll, med huvudsakligt fokus på både sälj och produktion. I säljdelen arbetar du primärt med befintliga och potentiella kunder där ditt fokus är att utveckla dessa samarbeten. Du ansvarar för hela säljprocessen, allt i från första kundkontakt, fysiska möten, offererande till avslutad affär. Därefter följer du även upp kunden. Vidare ansvarar du även för att hantera utskick från register och samlar in information från kunder/prospekt inför att deras branschstudier startar. I produktionsdelen ansvarar du för att sammanställa, och analysera stora mängder data samt tar fram anpassade presentationer till kunder. Du arbetar bland annat med studierna IR-Nordic Markets, Årets Byrå och Årets Advokatbyrå. Därav har du mycket kontakt med kommunikations- och advokatbyråer, både via mail och telefon.

I rollen finns stora utvecklingsmöjligheter. Du arbetar centralt på Regis kontor vid T-centralen.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning, gärna inom marknad, kommunikation, PR eller beteendevetenskap
  • Tidigare erfarenhet av försäljningsarbete
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska, meriterande om du talar norska
  • Meriterande med erfarenhet av kommunikationsbranschen
  • Meriterande med erfarenhet av undersöknings- och analysarbete
För att trivas i rollen är du serviceinriktad och tycker om att möta kunder och samarbetspartners. Du är prestigelös och hjälper gärna dina kollegor i arbetet och trivs i en varierande roll i gränslandet mellan sälj och produktion. Då rollen innebär både intern och extern kontakt är du social och har god kommunikativ förmåga. Vidare är du som person målinriktad och motiveras av att prestera högt.

Övrig information
Start: Omgående, önskvärt efter sommaren
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sales, Account Manager, Client Manager, försäljning, säljare, sälj, kundansvarig, kundansvar, b2b, b2c, produktion, produktionsansvarig, produktionsledare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!