Säljare / B2B / Innesäljare till Tre

Säljare / B2B / Innesäljare till Tre

Har du erfarenhet av service eller som butikssäljare? Vi söker dig som vill ta steget mot B2B-försäljning och vill utvecklas inom kundbemötande. Här ges du möjligheten att starta din karriär som B2B-säljare hos väletablerade telekomföretaget Tre.

Om företagetTre är idag ett av de största telekomföretagen på den svenska marknaden och ambitionen är att fortsätta växa och utvecklas för att göra det lättare för sina kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Dessutom har Tre för sjätte året i rad utsetts till en av Sveriges tio bästa arbetsplatser!

Tre har nyligen flyttat in i nya kontorslokaler vid Globen och har tillgång till närliggande caféer och restauranger, egen matsal, spelrum, privat gym samt träningsmöjligheter på taket.

ArbetsuppgifterSom säljare hos Tre arbetar du serviceinriktat via telefon mot företagskunder. Du arbetar med utgående samtal där du bemöter potentiella kunders funderingar och identifierar ett befintligt eller kommande behov av mobila företagslösningar. Du agerar expert för aktuella företagslösningar som Tre erbjuder och bygger upp en relation som säljare till dina kunder och också en relation mellan kund och Tre som företag. Tillsammans med dina engagerade kollegor samt närvarande teamleader utvecklar ni företagsförsäljningen och arbetar gemensamt mot uppsatta mål. Tillsammans med din teamleader sätter ni också upp individuella mål som du hela tiden arbetar mot. Den här rollen ger dig möjligheten att växa i din roll som säljare samt utveckla dina kunskaper inom service och B2B-försäljning.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Tidigare erfarenhet av serviceinriktat arbete innehållande kundbemötande är starkt meriterande
  • Tidigare erfarenhet av försäljning är starkt meriterande, exempelvis från en roll som butiksmedarbetare
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
För att trivas i rollen som säljare hos Tre är du kommunikativ och socialt säker och tycker om att ta kontakt med nya människor. Du har lätt för att bygga långsiktiga relationer och tycker det är roligt att få bygga upp din egen kundstock. För att lyckas i rollen är du resultatdriven och tycker om att arbeta mot tydligt uppsatta mål och du tar stort ansvar för dina egna resultat. Då samarbete är en del av framgången är det viktigt att du är en lagspelare som stöttar dina kollegor. Vi ser också att du har ett stort engagemang och intresse för Tre och att du ser en karriär och framtid inom företaget.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Tre.

Start: Omgående
Plats: Johanneshov, Stockholm
Lön: Fast månadslön plus provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: företagssäljare, innesäljare, säljare, Tre, telekom, provision, heltid, B2B, telefon, telefonförsäljning, telecombranschen, nyexaminerad, junior
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.