Säljare / Account Manager

Säljare / Account Manager

Har du tidigare erfarenhet av B2B-försäljning? Drivs du av att skapa relationer och har ett skarpt affärssinne? Hos Innosoft får du möjlighet att arbeta på ett företag i framkant inom IT-branschen. Här erbjuds du en utvecklande och innovativ roll inom försäljning.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Innosoft.

Om företagetInnosoft är en ledande mjukvarudistributör inom IT i Skandinavien. Med mångårig kompetens tillhandahåller de marknadens smartaste och mest innovativa lösningar exklusivt till IT-konsulter och interna IT-avdelningar. Innosoft fokuserar på att hjälpa sina partners med att effektivisera, hitta nya möjligheter samt göra deras verksamheter mer lönsamma. Innosoft är specialiserade inom IT-baserade affärs- och verksamhetslösningar med fokus på drift, övervakning, automatisering samt områden som Anti-Virus, Backup, Fjärrstyrning. Innosoft består idag av 15 medarbetare och kontoret är beläget i Årsta.

ArbetsuppgifterI rollen som Account Manager har du ett huvudansvar för säljprocessen. Du prospekterar, leder kundmöten och demonstrerar produkten. Inledningsvis fokuserar du på prospektering och ansvarar över varje steg i processen med målsättning att få in nya kunder. Successivt innebär din roll mer och mer ansvar för befintliga kunder och med tiden är tanken är fördelningen ligger på 50 % prospektering av nya kunder och 50 % befintliga kunder där du vårdar relation och arbetar med merförsäljning.

Som Account Manager på Innosoft arbetar du gentemot Norden som marknad. I rollen har du ett tätt samarbete med företagets tekniker och har en teknisk resurs med dig genom hela försäljningsprocessen. Vidare tillhör ett team om 6 - 8 säljare och har kontinuerlig kontakt med din teamleader.

Formella krav
  • 1-5 års erfarenhet av B2B-försäljning
  • Meriterande med erfarenhet av försäljning inom IT/mjukvarulösningar
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
Som säljare hos Innosoft ser du möjligheter när andra ser hinder och gillar att ha många bollar i luften. Som person är du engagerad och har ett intresse av att utvecklas inom försäljning. Du får ansvar från dag ett, där det stundtals kan krävas att du kavlar upp ärmarna och gör det som krävs för att ni ska lyckas tillsammans. Vidare visar du på stort ansvarstagande i processen och driver den framåt på ett strukturerat och resultatorienterat sätt. Då du arbetar kundnära förutsätter vi att du är kommunikativ både internt och externt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account Manager, säljare, IT
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!