Säljare / Account Manager till allabrf.se

Säljare / Account Manager till allabrf.se

Vill du jobba som säljare på ett av Sveriges starkaste varumärken? Motiveras du av tanken på att vara med från början och axla en viktig roll i ett redan framgångsrikt startupbolag? Här erbjuds du en roll med flertalet utvecklingsmöjligheter och stort eget ansvar.

Om företagetallabrf.se har snabbt vuxit till en av Sveriges största aktörer inom boendesegmentet med fler än 170 000 unika användare varje månad. allabrf.se är en del av ABRF Group AB som grundades 2015. Företaget utvecklar digitala och innovativa tjänster för konsumenter, företag och bostadsrättsföreningar. Vi har Sveriges största BRF-databas med information om alla Sveriges bostadsrättsföreningar. Databasen innehåller bland annat information om föreningens ekonomi, fastigheter, lägenheter, försäljningar, styrelse samt en stor mängd övriga uppgifter. Under 2017 startade företaget två nya affärsområden mot företagsmarknaden och bostadsrättsföreningar.
Som säljare för allabrf.se jobbar du på kontoret i centrala Stockholm på en attraktiv adress mitt i Sturegallerian.

ArbetsuppgifterI rollen som säljare på allabrf.se ansvarar du för att sälja tjänsten BRF data, ett nytt verktyg för mäklare som ger dem tillgång till allabrf.se djupa data om bostadsrättsföreningar. Du bygger din egen kundportfölj genom att ta action på ljumna och varma leads, och dina kunder är primärt de större mäklarbyråerna. Första kontakt med dina kunder sker över telefon för att sedan i vissa fall övergå till möten på plats hos kunderna där du säljer tjänster. Du har i rollen eget resultatansvar med budgetmål som du själv är med och påverkar.
Säljteamet består idag av tre säljare som du samarbetar nära med. Du får ditt eget segment att ansvara för och får därför friheten att välja dina egna strategier för att bli framgångsrik i rollen.
Som ny i rollen får du en gedigen introduktion och arbetar tätt tillsammans med försäljningsteamet samt övriga anställda på företaget, alla med olika spetskompetenser. Om du vill arbeta på en plats som erbjuder dig frihet under ansvar, stort inflytande på ditt eget arbete samt kollegor med lika höga ambitioner som du själv har - då är det här rätt tjänst för dig!

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet av försäljning med eget budgetansvar
  • Flytande i tal och skrift på svenska och engelska
För att trivas i rollen som säljare ser vi att du motiveras av att göra affärer samt bygga långsiktiga relationer med kunder och partners. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs som bäst i sociala situationer. Eftersom att ditt mål är att skapa affärer räds du inte att ta egna initiativ för att nå dit du vill. När du säljer är du övertygande och har förmågan att påvisa den positiva påverkan som din specifika tjänst kan åstadkomma för kundens verksamhet. Du är kreativ och strävar efter att finna nya metoder för att förbättra ditt sälj och nå dina uppsatta mål.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Abrf Group AB.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Stureplan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, account manager, försäljning, sälj
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.