Säljare / Account Manager till DACHSER

Säljare / Account Manager till DACHSER

Har du ett intresse för att bygga affärer och relationer? Trivs du dessutom i en miljö där du får påverka ditt egna arbete och framgång? Hos DACHSER erbjuds du en roll med stort eget ansvar där du blir en viktig del av företagets fortsatta tillväxtresa!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos DACHSER.

Om företagetDACHSER är ett av Europas största logistikföretag och erbjuder allt ifrån system-och chartertransport, sjö-och flygfrakt till mer komplicerad kontraktslogistik. Företaget står för mycket moderna, effektiva och IT-drivna logistiklösningar. Den internationella logistikkoncernen DACHSER består av 30 995 anställda och har 393 filialer världen över med en omsättning på 5,66 miljarder euro.

DACHSER Sweden är ett eget dotterbolag och består idag av 155 anställda fördelade på fyra filialer i Stockholm, Jönköping Göteborg och Malmö. Företaget växer och söker nu dig som vill vara med och säkerställa framgången framåt. Du kan läsa mer om DACHSER på deras hemsida, www.dachser.se

Vill du dessutom veta hur organisationen fungerar? Ta en titt på detta klipp: https://www.youtube.com/watch?v=gJ4HpHM_spk

ArbetsuppgifterI rollen som säljare ansvarar du för hela försäljningsprocessen vad gäller både nya-och befintliga kunder. Ditt mål är att utveckla samarbeten, skapa fler möjligheter, affärer och relationer. Detta innebär att du arbetar med uppsökande försäljning och du bygger upp en egen kundbas. Du ansvarar för affären från ax till limpa vilket innebär att du prospekterar och bokar möten hos potentiella kundföretag och träffar kunder för personliga införsäljningsmöten. I rollen har du ett eget ansvar för att bygga långsiktiga relationer och du ansvarar för dina egna kunder på sikt. Vidare arbetar du aktivt med kunduppföljning och har ett nära samarbete med dina kollegor.

Du är en del av företagets sälj-team där du får en gedigen introduktion till företagets säljteknik och erbjuds de bästa förutsättningarna för att bli en ännu bättre säljare. På sikt finns möjligheten att inta en ledande roll i företaget.

Formella krav
  • Erfarenhet inom B2B försäljning
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • B-körkort
  • Meriterande: Erfarenhet inom transportbranschen
För att trivas i rollen är du en person som brinner för att göra affärer och vill arbeta med försäljning mot potentiella kunder. Du är ansvarstagande och visar ett stort intresse för andra. Du har en fallenhet för att bygga relationer och en god samarbetsförmåga då rollen innebär många kontaktytor, såväl internt som externt. I den här rekryteringen läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account Manager, säljare, försäljning, B2B, transport, transportsbranschen, logistik, rekrytering, Stockholm, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!