Säljare / Account Manager inom offentlig sektor till 3 Step IT

Säljare / Account Manager inom offentlig sektor till 3 Step IT

Har du tidigare erfarenhet inom B2B försäljning? Vill du vara med och arbete med 3 Step IT kunder inom offentlig sektor? Vi söker nu en driven Account Manager som vill arbeta på ett ledande företag inom smart livscykelhantering av IT- utrustning.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos 3 Step IT.

Om företaget3 Step IT är ledande i Norden inom smart livscykelhantering av IT-utrustning. De finns idag i 10 länder och har cirka 400 medarbetare varav cirka 90 i Sverige. För 3 Step IT kunders är det viktigt att IT-utrustningen inte bara fungerar utan att livscykeltänket kring IT-utrustningen både är ekonomisk, socialt och miljömässigt hållbar. Därför hjälper de sina kunder med finansiering av tekniken och tar hand om den dagen då den ska bytas ut. De jobbar ständigt med att utveckla deras erbjudande för att bli ännu bättre på att möta sina kunders höga ambitioner och utmaningar. 3 Step IT växer och söker därför efter en Account Manager till sitt svenska säljteam och som vill arbeta med företag och som både vill ha en ekonomisk, socialt och miljömässigt hållbar IT-hantering.

ArbetsuppgifterI rollen som Account Manager kommer ditt fokus att vara inom den offentliga sektorn på den svenska marknaden. Du ingår i ett team där ni tillsammans arbetar mot befintliga kunder och partners men även mot potentiella kunder inom offentlig sektor. Du ansvarar för att hitta nya kunder som vill få koll på IT - utrustningens livscykel och bli en del av den cirkulära ekonomin. Därefter ansvarar för att förvalta de upparbetade relationerna. Du sätter den individuella kundens behov främst och hittar lösningen för enskilda kunden vilket ställer krav på förmågan att förmedla värdet av 3 Step IT´s tjänster. Kunderna du har kontakt med är varierande, bland annat IT-chefer, ekonomichefer eller motsvarande. Vidare är säljcyklerna långa med lång startsträcka vilket ställer krav på din uthållighet.

Du tillhör ett team som fokuserar på offentliga sektorn men du kommer i rollen ha nära samarbete med övriga säljteam. 3 Step IT är ett framgångsrikt och växande bolag där stora utvecklingsmöjligheter finns.

Formella krav
  • 3-5 års erfarenhet av B2B försäljning
  • Erfarenhet inom IT- och/eller finans
  • Meriterande med erfarenhet inom offentlig sektor
  • Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska
I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper. Vi söker dig som brinner för att göra affärer och bygga långsiktiga relationer. Du tar egna initiativ till att utöka ditt nätverk av potentiella och befintliga kunder och bygger på ett genomtänkt sätt relationer. Då du i rollen arbetar tätt ihop med ditt team är du en person som uppskattar att jobba tillsammans med andra. Du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Därtill drivs du av att lösa komplexa problem och strävar efter att hjälpa dina kunder på ett lösningsorienterat sätt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: B2B försäljning, offentlig sektor, IT, försäljning, Account Manager, rekrytering, heltid, Stockholm, hållbarhet
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!