Säljare / Account Manager/ B2B

Säljare / Account Manager/ B2B

Har du erfarenhet av B2B-försäljning och är du duktig på att bygga relationer? Vi vill träffa dig som är intresserad av att ta nästa steg i karriären för ett förutsättningslöst möte. Bravura vill i förebyggande syfte höra mer om dina kompetenser inom försäljning med målsättning att matcha dig om passande uppdrag längre fram.

Om tjänstenHur långt ett uppdrag är specificeras vid uttalat behov. I detta stadie har vi ingen tjänst kopplad till annonsen utan vi träffar gärna dig på en förutsättningslös intervju. Vår målsättning är att kunna matcha kandidater som uppfyller samtliga krav med uppdrag i framtiden.

Om företagetBravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

ArbetsuppgifterI rollen som säljare hos våra kunder har du en självständig roll där du ansvarar för att driva och äga hela försäljningsprocessen, från uppsökande säljverksamhet mot nya kunder till att bygga långsiktiga relationer med befintliga kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att planera och genomföra kundbesök, ta fram affärsförslag, förhandla samt slutföra affärer. Du har ofta ansvar över ett av företags kundsegment och utgår ifrån ett specifikt distrikt. I vissa fall är du hemmastationär och utgår ifrån hemmet medan i andra fall utgår du ifrån företagets lokala kontor. I roller inom försäljning hos våra kunder arbetar du ofta utefter uppsatta mål och KPI:er. Introduktion hålls och många gånger erbjuds även en utbildning i företagets produktsortiment eller tjänsteutbud.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning, utbildning inom försäljning är meriterande
  • Erfarenhet av B2B-försäljning
  • God datorvana och erfarenhet av arbete i affärssystem
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
  • B-körkort
Vi tror att du som söker är resultatfokuserad, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och du trivs med att arbeta nära affären. Ditt stora intresse för affärer gör att du har förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. Vidare har du en god social förmåga, är duktig på att bygga långsiktiga relationer och tycker om att ha många kontaktytor. Du känner dig bekväm i mötet med nya människor och trivs som bäst i sociala situationer. Avslutningsvis tror vi att du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du är duktig på att planera och driva ditt arbete framåt samt har en förmåga att fatta egna beslut.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Försäljning, sälj, säljare, B2B, affär, resultat, kunder, teknik, IT, industri
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!