Säljare / Account Manager / B2B / till Paragon Nordic

Säljare / Account Manager / B2B / till Paragon Nordic

Är du en relationsdriven säljare med dokumenterat goda resultat? Vill du arbeta med fokus på kosmetik och personal care? Då kan rollen som säljare hos Paragon Nordic vara något för dig.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Paragon Nordic.

Om företagetParagon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom hudvård & styling, industri, hushåll, livsmedel, sport och fritid åt sina kunders varumärken. Paragon Nordic arbetar med att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar de tiotusentals högkvalitativa och hållbara produkter. Under 2020 har företaget ökat sin omsättning till 400 MSEK, rådande kris till trots. Paragon Nordic har funnits i mer än 60 år och har totalt cirka 200 anställda. Företagets produktionsenheter ligger i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Företaget erbjuder goda förmåner samt värderar arbetsmiljö och trivsel högt vilket en låg personalomsättning vittnar om.

ArbetsuppgifterSom säljare hos Paragon Nordic ansvarar du för att upprätthålla en aktiv och långsiktig relation med kunder. Du kalkylerar och sätter priser för produkter och tjänster samt ansvarar för avtalsförhandling samt avtals- och offertskrivning i enlighet med interna processer. I rollen ingår också att planera och genomföra unika marknadsaktiviteter unika för just dina kunder. Att förstå dina kunders behov och kommunicera kring vilka möjligheter och begränsningar som finns inom de olika projektfaserna är en central del i din roll då Paragon Nordic inte har färdiga produkter på hyllan utan producerar dem utifrån det behov du och kund definierat. Du äger processen från ax till limpa vilket innebär att du jobbar med många parallella kontaktytor, både internt och externt. Det är viktigt att du förstår och kan definiera kunds unika behov tidigt i processen för att effektivisera kommande process och minimera risk för felaktig utveckling. Slutligen bevakar du konkurrenter och trender i branschen för att på så sätt kunna fungera som expert i samtal med kund.

I rollen arbetar du mot en budget samt mäts på aktivitet. Slutligen tillhör du ett team om sju säljare.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet
  • Dokumenterat goda försäljningsresultat inom B2B
  • Svenska och engelska, flytande i tal och skrift
  • Meriterande: erfarenhet från kosmetik/personal care
  • Meriterande: danska, norska eller finska
För att trivas i rollen ser vi att du motiveras av höga mål, att utvecklas professionellt och personligt, att ta stort eget ansvar och att kunna driva och stötta genom hela kundresan. Som person är du utåtriktad, har lätt för att samarbeta med olika människor liksom en fingertoppskänsla för hur du skapar och vårdar genomtänkta långsiktiga relationer. Du har förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt och har ett genuint intresse för analys av nyckeltal och hur dessa strategiskt kan omvandlas till konkreta aktiviteter.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Vallentuna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, account manager, paragon nordic, vallentuna, sales
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!