Säljansvarig / Key Account Manager / KAM till Gibon / Stockholm

Säljansvarig / Key Account Manager / KAM till Gibon / Stockholm

Brinner du för relationsförsäljning? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta mot företagskunder? Vi söker dig som vill arbeta målstyrt och ta fram den bästa lösningen för din kund. Hos Gibon får du möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö där flera spetskompetenser inom IT-lösningar finns samlade under ett och samma tak!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Gibon.

Om företagetGibon levererar innovativa, digitala lösningar för små och medelstora företag och organisationer runt om i landet. Inom Gibongruppen finns olika kompetensområden och affärsmodellen bygger på att de utnyttjar varandras spetskompetenser mellan kontoren. Det innebär att de både kan ha en lokal närvaro och en stor bredd i sitt marknadserbjudande. Idag består Gibon av 170 medarbetare och omsätter över 400 miljoner kronor per år.

Hos Gibon välkomnas du in i ett glatt familjärt gäng och en stabil säljkår, till en arbetsplats som växer både geografiskt och kompetensmässigt. För Gibon är det viktigt att du känner dig som en i gänget, de värdesätter din kompetens och vill att du skall utvecklas.

ArbetsuppgifterI rollen som säljansvarig driver du affärer mot nya och befintliga kunder med produkt- och tjänsteleveranser ur vårt marknadserbjudande inom IT Drift och Infrastruktur.

Kunderna är mindre och medelstora företag och organisationer med bas i Stockholms län. Som erfaren säljare driver du hela affärsprocessen med besöksbokning, försäljningsmöten, affärsavslut och kundvård. Till ditt förfogande har du en stor kundportfölj, ett kvalificerat presalestöd samt starka tillverkare och distributörer.

Det är meriterande om du har ett etablerat affärsnätverk, erfarenhet av försäljning av print- och klientlösningar samt kunskaper om finansierad försäljning. Du har en stark motor och är nyfiken på kunderna och deras verksamheter för att kunna bidra med smarta IT-lösningar som hjälper dem att bli framgångsrika.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • 3-5 års erfarenhet av B2B-försäljning
  • Erfarenhet av försäljning mot medelstora företag
  • Säljutbildning
  • Kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska eller engelska
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av printförsäljning
Vi ser att du som säljansvarig har ett starkt driv, förmåga att utveckla befintliga kunder med flera delar ur vårt marknadserbjudande samt sälja till nya, medelstora företag. Du är skicklig på relationsförsäljning och kan sköta professionella dialoger med beslutsfattare. Du är tävlingsinriktad och bekväm med att jobba i en prestationsinriktad miljö med tydligt uppsatta mål. Du har ett intresse och/eller förståelse för IT-teknik och finansierad försäljning. Vidare har du en god samarbetsförmåga då rollen innebär kontakt med presale-personal och du förmår att förstå vilka kompetenser som behövs för att leverera den bästa lösningen för dina kunder.

Övrig information
Start: Start i augusti, OK med uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: rekrytering, KAM, key account manager, säljansvarig, försäljning, b2b, nyckelkunder, teknik, IT sälj, långsiktiga relationer, bearbetning
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!