Säljansvarig / Key Account Manager / KAM till Colly Flowtech

Säljansvarig / Key Account Manager / KAM till Colly Flowtech

Har du en bakgrund av att arbeta i en kundnära roll och har fått ansvar för större kundsamarbeten? Är du dessutom tekniskt bevandrad och uppskattar att få ta stort ansvar? Hos Colly Flowtech får du möjligheten att verkligen påverka utökandet av deras nyckelkunder samt leda ett mindre team!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Colly Flowtech.

Om företagetColly Flowtech ingår i börsnoterade Indutrade AB. Indutrade består av mer än 200 företag som producerar och/eller säljer industriprodukter med en omsättning på ca 20 miljarder kronor per år. Colly Flowtech är ett företag som tillhandahåller heltäckande program av pumpar, slangar, snabbkopplingar, ventiler, rostfria rör och rördelar till kunder inom industrin i Sverige. Huvudkontoret är placerat i Kista i Stockholm där dem även har en serviceverkstad. Colly Flowtech finns därutöver på sju olika orter i Sverige med bland annat en metallfabrik i Kolbäck, pumptillverkning i Jönköping och teknisk support lokalt från Eslöv i Skåne till Umeå i Norrland.

ArbetsuppgifterI rollen som säljansvarig arbetar du med affärsområdet rostfria komponenter. Ditt huvudsakliga ansvar består av att utveckla Colly Flowtechs 15 största kunder inom affärsområdet. Utöver detta ansvarar du även för att utöka mängden nyckelkunder. Du driver hela försäljningsprocessen, från prospektering till uppföljning och omvårdnad av kund. I rollen som säljansvarig har du även personalansvar för ett mindre team av säljare och orderadministratörer. Ditt ansvar blir att vidareutveckla detta team och säkerställa en trivsel.

Du utgår från metallfabriken i Kolbäck ca tre dagar i veckan där 13 kollegor är placerade. Du har framförallt ett nära samarbete med produktionschefen och rapporterar till Affärsområdeschefen för Rostfritt. Tjänsten innebär resor till kunder och även till Stockholmskontoret.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Tekniskt intresse
  • Erfarenhet av från liknande roll som KAM
  • Erfarenhet från att arbeta med storkunder och längre säljprocesser
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Vi ser att du som säljansvarig framförallt har ett stort driv för att utveckla befintliga kundsamarbeten och dra in nya kunder. Du är skicklig på att kommunicera med- och kan sköta professionella dialoger med dina nyckelkunder. Vidare har du även en förmåga att utveckla och stötta ditt team. Därtill är du en person som har en bra struktur i ditt arbete, vilket gör att ärenden eller kundförfrågningar inte glöms bort. Slutligen har du en grundförståelse för teknik och kan bidra med din kunskap för att hitta bra lösningar till dina kunder.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse, OK med uppsägningstid
Plats: Stockholm / Kolbäck
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: rekrytering, KAM, key account manager, säljansvarig, försäljning, b2b, nyckelkunder, teknisk försäljning, sälj, prospektering, bearbetning
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!