Säljande Rekryteringskonsult /Recruitment Consultant / Sales

Säljande Rekryteringskonsult /Recruitment Consultant / Sales

Vill du utmana ditt affärsmannaskap i en kombinerad roll av rekrytering och försäljning? Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av B2B försäljning och som vill forma din roll i en verksamhet i tillväxt. Vi söker dig som har energi och ett professionellt agerande och tycker det är kul med att göra affärer och bygga långsiktiga relationer.

Om företagetNetwrk är verksamma inom rekrytering och bemanning av specialister och chefer med inriktning mot bank- och finansbranschen. Företaget startades 2015 och medarbetarna besitter lång operativ erfarenhet från just bank- och finansbranschen. Netwrks ledord är energi och kvalitet vilket genomsyrar deras arbete med ambitionen att arbeta med/efter hög intensitet, kvalitet och uthållighet.

Företaget består idag av fyra medarbetare och ser nu en stigande efterfrågan från både befintliga och nya kunder och bolaget söker nu flertalet säljande rekryteringskonsulter som vill vara med på denna resa. Här ges du en möjlighet att vara med och påverka samt utveckla verksamheten tillsammans med kolleger med gedigen erfarenhet inom bank- och finans.

ArbetsuppgifterRollen som rekryteringskonsult är en kombinerad roll med fokus på sälj, affärsutveckling och rekrytering. Dina arbetsuppgifter innebär att bygga upp din kundbas genom att både boka och utföra kundmöten med nya kunder där du presenterar Netwrks lösningar och tjänster. Du ansvarar även för prisförhandling och utförandet av offerter. Därtill ansvarar du även för rekryteringen av de behov dina kunder efterfrågar. Rekryteringsarbetet innebär annonsskrivning, urval av kandidater, sourcing av kandidater, intervjuer samt referenstagning. Du håller kontinuerlig kontakt med dina kunder samt kandidater och levererar ett professionellt bemötande gentemot båda parter. Vidare i rollen är du delaktig i utveckling av verksamheten samt att kartlägga och analysera nya potentiella rekryteringsområden.

Formella krav
  • Avslutad akademisk utbildning inom relevant område.
  • Tidigare erfarenhet av B2B-försäljning med goda resultat, meriterande om du arbetat med försäljning inom ett mindre bolag.
  • Meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av rekrytering alternativt flera års erfarenhet inom bank eller finans.
  • Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska
För att lyckas i denna roll tror vi att du trivs med att arbeta i ett team samtidigt som du har en målsättning att självständigt driva ditt arbete framåt och våga gå utanför din

komfortzon. Som person är du socialt trygg och har förmågan att skapa långsiktiga relationer. Du har en drivkraft och rätt inställning som gör att du vill vinna. Vidare ser vi att du har ett professionellt och affärsmässigt agerande och ett intresse för affärer och utveckling. Då du har en kombinerad roll är det av vikt att du arbetar strukturerat och har ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Netwrk.

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Fast lön + rörlig ersättning

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sales, Account Manager, Client Manager, försäljning, säljare, sälj, kundansvarig, b2b, tjänsteförsäljning, rekrytering, rekryterare, recruiter, konsultchef, search, headhunter, personal, HR, recruiting, Rekryteringskonsult, Recruitment consultant
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.