Säkerhetstekniker till Avarns nyckelkundsteam

Säkerhetstekniker till Avarns nyckelkundsteam

Har du en bakgrund som installationstekniker inom lås, brandlarm eller passersystem? Motiveras du av att arbeta mot nyckelkunder och drivs av att få arbeta med högkvalitativa lösningar? Avarn erbjuder dig möjligheten att arbeta med sina största kunder och en tjänst där du får ta stort eget ansvar!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Avarn. I slutet av rekryteringsprocessen genomförs även en omfattande säkerhetsprövning med kontroll i polisens register.

Om företagetAvarn Security är den kompletta säkerhetsaktören för privat och offentlig verksamhet. Verksamheterna arbetar tätt tillsammans för att kunna erbjuda kunderna skräddarsydda lösningar från alla verksamhetsområden. Idag har Avarn 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland bidrar till att skapa ett tryggt och säkert samhälle. För att kunna bli anställd går du igenom en gedigen säkerhetsprövning och bakgrundskontroll.

ArbetsuppgifterI rollen som säkerhetstekniker ansvarar du för att utföra installation av tekniska uppdrag. Ditt arbete ska i utförandet präglas av en ekonomisk medvetenhet, där du ansvarar för att arbeta kvalitetsmedvetet och kostnadseffektivt utifrån givna standarder och direktiv. Du arbetar nära kund och samtliga intressenter inom Avarn.

Som installationstekniker så ingår du i ett team som arbetar mot Avarns nyckelkunder. Du samarbetar med projektledare, projektörer, arbetsledare, installationstekniker och servicetekniker. Externt arbetar du med kunder och leverantörer. Visst jourarbete kan komma att ingå i tjänsten.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Ett par års erfarenhet som installatör inom inbrottslarm, brandlarm, passagesystem eller CCTV
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Du som söker tar stort ansvar för de arbetsuppgifter och projekt som du är delaktig i och säkerställer att arbetet blir slutfört i tid. Dessutom motiveras du av att leverera kvalitativa lösningar till kund och vet vikten av att inte missa detaljer. I din yrkesroll tar du gärna fram förslag för förbättringar och delar det med kollegor. Slutligen är du som person någon som trivs i samarbete med andra och stöttar dina kollegor när det behövs.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Västberga, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säkerhetstekniker, teknik, tekniker, säkherhet, Avarn, lås, larm, installatör, inbrottslarm, brandlarm, CCTV, Stockholm, Västberga, heltid, rekrytering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!