Säkerhet- och arbetsmiljökonsult / Kvalitet / HSSEQ till Vattenfall

Säkerhet- och arbetsmiljökonsult / Kvalitet / HSSEQ till Vattenfall

Har du erfarenhet av att arbeta med frågor inom områdena arbetsmiljö, miljö, elsäkerhet och kvalitet inom elbranschen, bygg- och anläggningsbranschen eller processindustrin? Här erbjuds du en spännande tjänst med stora utvecklingsmöjlighter dä du agerar är experten inom HSSEQ-frågor.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 18 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Vattenfall. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetVattenfall Eldistribution AB distribuerar el till hushåll, företag och samhälle - dygnet runt året om. Deras elnät är över 12 000 mil långt och de distribuerar el till nästan 900 000 kunder.

ArbetsuppgifterI rollen som säkerhet- och arbetsmiljökonsult arbetar du med HSSEQ-frågor i ett projekt som består av utrullning och uppsättning av nya elmätare. Du stöttar projektledningen i HSSEQ-frågorna samt bistår i arbetsmiljöfrågor och agerar expert i projektet. Vidare genomför du även uppföljning av leverantörernas kvalitetsledningssystem och revisioner. Du för kvalitetskontroller i projektet och säkerställer så att Vattenfalls instruktioner avseende HSSEQ följs och att incidenter rapporteras enligt de interna riktlinjerna avseende installation av mätarna. Slutligen följer du även upp händelserapporter, vidtar åtgärder för att undvika framtida händelser samt genomför inspektioner hos leverantörerna för att säkerställa efterlevnad av krav och instruktioner.

Formella krav
  • Högskoleutbildning inom relevant område
  • Har minst 3 års erfarenhet av HSSEQ/arbetsmiljöarbete/kvalitetsarbete
  • Har kunskap BAS-P/U samt ESA
  • B körkort
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
Meriterande:
  • Erfarenhet från elkraftbranchen
  • Erfarenhet från revisioner/inspektioner
För att trivas i rollen är du en person som är van att ta ansvar, har en god analytisk förmåga och är affärsinriktad. Du trivs att arbeta i grupp och gillar att ta dig an nya utmaningar. På Vattenfall värdesätter de delaktighet, ansvarstagande, öppenhet, initiativkraft och engagemang.

Övrig information
Start: 20 juni
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: HSSEQ, säkerhet, kvalité, kvalitet, Bas-P, Bas-U, HMSK, OHSAS18001, ISO14001, ISO9001, riskhantering, heltid, Stockholm, Vattenfall
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!