Robotmontör / montör till världsledande System 3R International

Robotmontör / montör till världsledande System 3R International

Trivs du med att arbeta praktiskt och att lära dig nya saker? Vill du få en fot in på ett företag som är i framkant inom robotteknik och bli en del av ett härligt team? Hos System 3R erbjuds du en roll med frihet under ansvar där du får lära dig mycket.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att System 3R har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och System 3R en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetSystem 3R International AB, grundat 1967 och är sedan 2001 en del av den schweiziska industrikoncernen Georg Fischer. System 3R utvecklar och tillverkar produktivitetshöjande utrustning för verkstadsindustrin, tex för formverktygstillverkning och precisionstillverkning av enstycksdetaljer - inom dessa områden är de världsledande. Konceptet omfattar allt från palett-/referenssystem & robotar till mjukvarusystem för produktionsplanering och automatisering. Produktutveckling och produktion sker främst i Sverige. Marknadsföring och försäljning sker via koncernens säljbolag i Europa, USA samt Asien. Exportandelen uppgår till 95 %. System 3R International AB omsätter ca 450 Mkr och har ca 180 anställda.

System 3Rs verksamhet finns i moderna lokaler i Vällingby, där både huvudkontor och produktion är belägen. Som montör arbetar du ifrån din egna station, jämsides ditt team, men är integrerad i den övriga rörelsen och dina kollegor från andra arbetsgrupper. Här erbjuds du som har ett starkt tekniskt intresse en tjänst där du omges av kompetenta kollegor i ett väletablerat företag.

ArbetsuppgifterI rollen som montör kommer du att arbeta brett med montering av robotar. Inledningsvis kommer du att arbeta med förmonteringen, vilket är det första steget innan roboten slutligen går över till den sista slutmonteringen. Du följer ritningar och arbetsinstruktioner för att säkerställa att arbetet blir rätt, då man är en viktig del i produktionskedjan från start till mål. Vidare arbetar ni gemensamt i teamet mot uppsatta mål i produktionen och ansvarar för dessa gentemot team och ledning. I takt med att du lär dig mer kommer du även vara delaktig testning och kvalitetssäkring av redan monterade enheter och komponenter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasieutbildning inom elektronik, teknik eller hantverksyrken
  • Arbetslivserfarenhet av ett praktiskt arbete så som montör, underhållsreparatör, maskinoperatör eller svetsare
  • Svenska och engelska i såväl tal som skrift
För att trivas i rollen tror vi att du har ett teknikintresse och trivs med att arbeta praktiskt. Du vill lära dig nya uppgifter och trivs med att ta ansvar över ditt arbete. Du förstår vikten av att genomföra arbetsuppgifterna väl och lämna ifrån dig ett arbete som är utfört med kvalitet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Vällingby, Stockholm
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: montör, industri, CAD, SAP, ritläsning, montering, Stockholm, heltid, robot, Vällingby, norrort, västerort, elektronik, teknik
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!