Riskutbildare / Trafiklärare till Stockholm största trafikövningsplats

Riskutbildare / Trafiklärare till Stockholm största trafikövningsplats

Är du legitimerad trafiklärare och vill jobba som riskutbildare? Lockas du dessutom utav möjligheten att ta ett stort eget ansvar? I den här tjänsten erbjuds du möjlighet att utvecklas i rollen som riskutbildare!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetStockholms Trafiksäkerhetscenter Gillinge AB är Sveriges största trafikövningsplats. Företaget fokuserar på att ge sina elever en effektiv körträning som hjälper att förbättra elevernas körmiljö. Tuktuk, moped, lastbil, mc, buss, pansarvagn eller släckbil - de anpassar sina utbildningar efter behov. För Gillinge handlar det om att arbeta med alla typer av förare. De erbjuder Risk 1- och Risk 2-utbildning både för bil- och MC-körkort, vidareutbildning för myndigheter, företag, räddningstjänst, försvar och organisationer, och dessutom utbildar och fortbildar vi trafiklärare.

ArbetsuppgifterI rollen som riskutbildare ansvarar du för att utbilda elever främst i Risk-2 utbildning men även i Risk-1 utbildning. Dessa utbildningar omfattar både praktiska och teoretiska utbildningar och du följer även upp undervisningarnas olika moment. Vidare är du delaktig i planeringen och du har ett nära samarbeta med dina kollegor. Slutligen förekommer utbildningsmoment till Försvarsmakten och räddningstjänster.

Formella krav
  • Godkänd trafiklärare av Transportstyrelsen
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande: Arbetslivserfarenhet inom området
För att trivas i rollen är du nyfiken som person och det faller sig naturligt att ta egna initiativ och ansvar. Du är handlingskraftig och ser vad som behöver göras, då du i denna roll arbetar självgående. Du har en god kommunikativ- och samarbetsförmåga då ditt arbete innebär mycket interna och externa kontakter.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Vallentuna
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Deltid, flexibelt

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: trafiklärare, legitimerad trafiklärare, körkort, personbil, körskola, lärare, trafik, utbildning, heltid, Stockholm, risk-1, risk-2, risk 1, risk 2, riskutbildare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!