Revisorassistent / Revisor till Revideco

Revisorassistent / Revisor till Revideco

Är du nyexad eller snart nyexad ekonom och letar efter ett jobb där du utmanas och utvecklas varje dag? Som revisorsassistent på Revideco får du lära dig revision genom kontinuerlig kunskapsöverföring mellan trevliga kollegor. "Vi är aldrig fullärda, men tillsammans utvecklas vi och blir bättre"

Om tjänstenInitialt har du en konsultanställning hos Bravura med avsikt att erbjudas tillsvidareanställning hos Revideco efter 6 månader.

Om företagetRevidecos filosofi är att arbeta tillsammans och att erbjuda hjälp, både till kollegor sinsemellan och till deras kunder. Revideco vill må bra och vill att deras kunder ska må bra, då tror de att deras byrå fungerar som bäst.

Revideco är en fullservicebyrå inom revision, redovisning och rådgivning, med ägarledda bolag som primär målgrupp. Det är i arbetet med entreprenörer som deras styrka ligger, då även de är ett ägarlett entreprenörsföretag. Totalt sett representerar de ca 1000 kunder i alla tänkbara branscher, vilket gör deras arbete både omväxlande och spännande.

Deras företagskultur genomsyras av acceptans för deras olika styrkor och svagheter. Revideco tror att det är genom att stötta varandra och lära sig av varandra som de kan växa. Och växa har de också gjort. Numera finns Revideco på flera orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Stockholm med ca 30 anställda, nästan lika många kollegor finns på kontoret i Skellefteå, som följs av de mindre kontoren i Göteborg och i Sundsvall.

ArbetsuppgifterRollen som revisorsassistent innebär en brant inlärningskurva med kontinuerlig utbildning och du får snabbt arbeta med att göra egna slutsatser och analyser kring företagens finansiella rapporter. En viktig del i att bygga upp egen erfarenhet är också att ta del av den kunskap som finns bland dina kollegor. Tillsammans med de skapar du dig en uppfattning om kundernas verksamhet och om risker och möjligheter. Du ges möjligheten att arbeta i en roll som innebär nya utmaningar, nya möten och nya affärsperspektiv på daglig basis. Hos Revideco erbjuds du möjlighet att utvecklas och en stabil plattform att växa på.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Vid tjänstens tillträde önskas en avslutad universitets- eller högskoleexamen inom ekonomi (meriterande med inriktning mot redovisning/revision)
  • Meriterande med erfarenhet inom redovisning/revision
  • Goda språkkunskaper i svenska och i engelska
  • Meriterande om du uppfyller Revisorsinspektionens krav för revisorsauktorisation
I denna process lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team, därför är det viktigt med en god samarbetsförmåga för att kunna lära dig av andra. Du trivs med att prata med kunder och motiveras av att ge förstklassig service. Det visar du med din förmåga att jobba rådgivande i kunddialogen och du ser alltid till att göra det lilla extra för kunden. I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt.

Övrig information
Start: 1 september
Plats: Fridhemsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Revisorassistent, Revisor, revision, konsult, fullservicebyrå, Fridhemsplan, Stockholm, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!