Resande servicetekniker / Laboratorieanalys / Labb till OmniProcess AB

Resande servicetekniker / Laboratorieanalys / Labb till OmniProcess AB

Vill du jobba som resande Servicetekniker med hela den skandinaviska marknaden som din arbetsplats? Har du erfarenhet från labbmiljö och produkter inom laboratorieanalys? Då kan denna tjänst vara något för dig.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos OmniProcess AB.

Om företagetOmniProcess AB grundades 2002 genom en sammanslagning av två tidigare bolag, Kontram AB och Bergman & Beving process. Under 2008 förvärvades ett tredje bolag, SEG Process AB. Tillsammans bildar de tre tidigare bolagen nu OmniProcess AB.

Företaget arbetar med försäljning av process- och laboratorieinstrument till svenska industrier och laboratorier. Deras affärsidé är att erbjuda helhetslösningar med mät- och analysinstrument till svensk industri. Företaget har en rad stora kunder och finns representerade inom flera olika branscher. Totalt har bolaget omkring 30 anställda och finns representerade på 10 orter i Sverige. De ingår i den större koncernen Addtech som består av drygt 2 000 anställda. Koncernens fem ledord är: enkelhet, effektivitet, förändring, ansvar och frihet.

Läs mer om OmniProcess här: https://www.omniprocess.se/fileadmin/user_upload/omniprocess/pdf/Foretagspresentation_OmniProcess_2018.pdf

ArbetsuppgifterI rollen som resande servicetekniker servar och felsöker du komplexa produkter inom labbmiljöer. Du ansvarar över service för din egen kundbas och har därför kontinuerlig kundkontakt. Genom att utföra ett välgjort arbete redan från början minimerar du antalet framtida akuta utryckningar. Du arbetar självständigt i denna roll och tillsammans med en säljkollega utgör ni ett team med huvudfokus på labbmiljö. Tillsammans bildar ni företagets labb-team. Som servicetekniker ingår även administration och IT-hantering.

I rollen förekommer det upp till 100 övernattningar per år.

Formella krav
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som servicetekniker
  • Körkort B
  • Praktisk eller teoretisk erfarenhet från kemi och/eller labbmiljöer
  • Grundläggande kunskaper inom data (installationer etc)
  • Grundläggande kunskaper inom nätverk
  • Grundläggande teknisk kunskap
  • Erfarenhet från mätinstrument är meriterande
  • Du talar och skriver obehindrat på både engelska och svenska
Som person är du öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du ser möjligheter i förändringar och räds inte av nya utmaningar. Därtill trivs du i en dynamisk roll där det ofta sker förändringar. När det under tidsperioder blir stressigt har du förmågan att behålla lugnet och fortsätta arbeta strukturerat. Du motiveras av att lösa andras problem och har ett intresse för att dela med dig av din kunskap till andra. I rollen som Servicetekniker pratar du med många kunder och du räds inte för att ta första steget till ett samtal.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm / resande i Skandinavien
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicetekniker, serviceingenjör, service, tekniker, teknik, gas, vätska, analys, processindustri, drifttekniker, labb, laboratorie
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.