Resande servicetekniker / Fältservicetekniker till Eaton

Resande servicetekniker / Fältservicetekniker till Eaton

Har du erfarenhet av servicearbeten inom elbranschen? Vill du dessutom arbeta i en självständig och ansvarstagande roll? Som Servicetekniker på Eaton erbjuds du en varierande roll på ett internationellt och väletablerat bolag med en dynamisk arbetsmiljö.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Eaton.

Om företagetEaton är ett mångsidigt företag inom krafthantering. De levererar energieffektiva lösningar som hjälper deras kunder att effektivt hantera elektrisk och mekanisk kraft. De är tekniskt ledande på den globala marknaden. Utbudet av tjänster och produkter är stort, allt från elektriska produkter och system till tryckluftsbaserade system för kommersiell och militär användning. Alla tjänster och produkter är utformade för att ge bättre prestanda, effektivare energiförbrukning och ökad säkerhet. 2018 hade Eaton globalt en omsättning på 22 miljarder dollar, ca 99 000 anställda och säljer produkter till kunder i över 175 länder.

ArbetsuppgifterI rollen som resande servicetekniker tillhör du ett team på 11 personer. Du utgår antingen från kontoret i Stockholm eller hemmet, och åker ut till företagets kunder för att ge service direkt på plats. Uppdragen är av bred variation där du både jobbar självständigt men även tillsammans med dina kollegor. I rollen arbetar du med installation, driftsättning, service och felsökning av systemen ute hos kund. Vid nyinstallationer ansvarar du även för att ge kunden en handhavandeutbildning av Eatons system.
Inledningsvis erbjuds du en gedigen introduktion och individuell utvecklingsplan med utbildningar som tjänsten och produkterna kräver. Efter cirka 1 år som servicetekniker blir du en del av ett jourserviceteam där du går på ett rullande schema och är i jour dygnet runt med extra ekonomisk kompensation. I och med att Eatons kunder är stationerade i hela Sverige ingår det i denna tjänst även övernattningar på annan ort, maximalt 50 nätter/år.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning inom el/teknik
  • Minst 2 års erfarenhet av liknande arbete där du har hanterat starkström
  • Flytande svenska och engelska, såväl i tal som skrift
  • B-körkort är ett krav
  • Meriterande om du har arbetat med UPS:er, kraftförsörjning och/eller som servicetekniker tidigare
För att lyckas i rollen besitter du god flexibel förmåga i den bemärkelsen att du snabbt kan anpassa dig till nya situationer och arbetsuppgifter. Du är självgående i din roll och eftersträvar hög kvalitet i ditt arbete. Vidare är du servicemedveten och arbetar för kundens bästa genom hela processen. Då rollen innebär mycket kundkontakt ser vi att du trivs bra i en kommunikativ roll och förstår vikten av att skapa långvariga och stabila kundrelationer. I och med att du under vissa uppdrag även samarbetar nära dina kollegor uppskattar du även att jobba i team och stöttar och hjälper till vid behov.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Norra Stockholm, Gävle, Sandviken eller Uppsala med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicetekniker, service, fält, fältservice, ups, elektriker, starkström, onsite, resande, mekaniker, mekanik, hydraulik, pneumatik, el, elektronik, underhåll, reparation, tekniker, heltid, Stockholm, Gävle, Sandviken, Uppsala
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.