Relationsbyggande Sales Executive / Account Manager till Cision

Relationsbyggande Sales Executive / Account Manager till Cision

Vill du arbeta med försäljning på ett kvalitativt och konsultativt sätt. Är du intresserad av börs, finans och marknadskommunikation? Vi söker en Sales Executive som vill arbeta med att bygga långsiktiga kundrelationer inom investor relations och PR

Om företagetCision är en globalt ledande aktör inom affärsdriven informationshantering (media intelligence) och levererar ett komplett arbetsflöde för professionella IR- och PR-kommunikatörer. Cision är världsledande inom sin bransch och har huvudkontor i Chicago med över 100 000 kunder globalt. Cision har även kontor i Kanada, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Portugal, Sverige, Finland och Kina och representerar varumärkena Gorkana Group, PR Newswire, och Prime research.

Cision har en företagskultur som präglas av högt i tak och utvecklingsmöjligheter för den med ambitioner. Här värdesätts kreativa idéer och du tillåts vara delaktig i beslut och engagera dig i framtidsprojekt. Företaget expanderar och de söker nu en Sales Executive som vill vara med på tillväxtresan.

ArbetsuppgifterSom Sales Executive på Cision arbetar du med kvalificerad och rådgivande försäljning. Här ansvarar du för hela processen från första kontakt till behovsanalys, kontraktsskrivande samt uppsättning av Cisions tjänster. Dina kontakter hos Cisions kunder är IR-chefer, kommunikationsansvariga och rådgivare inom branschen. Ditt dagliga arbete sker både över telefon och fysiska möten.

Din bearbetning av potentiella nya kunder sker med ett kvalitativt fokus då en del av din roll är att agera konsultativt mot dina kunder. Därmed är ett stort intresse för börsen, företagsaffärer och nyheter starkt meriterande.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi eller motsvarande erfarenhet
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska
  • Meriterande med tidigare erfarenhet av försäljning
För att trivas i rollen ser vi att du är utåtriktad och social. Du är orädd att anta nya utmaningar och drivs av att lyckas. Vidare motiveras du av att bygga relationer med kunder och är professionell och konsultativ i ditt sätt.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Karlaplan
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sales, Account Manager, Client Manager, försäljning, säljare, sälj, kundansvarig, b2b, tjänsteförsäljning, telekom, heltid, rådgivare, PR, ekonomi, finans, IR, Sales Executive
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.