Regionansvarig fältsäljare / Area Manager till Peckas Naturodlingar

Regionansvarig fältsäljare / Area Manager till Peckas Naturodlingar

Har du erfarenhet av försäljning inom livsmedel mot FMCG och vill ta nästa steg i karriären? Har får du möjligheten att vara med i Peckas expansion och ansvara för deras etablering i Stockholm.

Om företagetPeckas Naturodling AB är det enda företag i Sverige och det största i Europa som verkar inom kretsloppsodling. Företaget grundar sig på Pecka Nygårds unika kunskap och erfarenhet inom akvaponi. Peckas idé sträcker sig 20 år tillbaka i tiden när han började med just kretsloppsodling. Till en början odlade han fisk i havet, men insåg snabbt vilken miljöskada det gjorde på närmiljön. Istället för att fortsätta med det, beslöt han sig för att odla fisk tillsammans med grönsaker på land i en kretsloppsodling - ett naturligt kretslopp utan bekämpningsmedel eller gifter. Det är utifrån den idé som företaget nu bygger vidare och säljer både regnbågslax och tomater.

Företaget är grundat i Härnösand och säljer primärt sina tomater och regnbågslaxar främst i norra Sverige men området sträcker sig från Gävle upp till Luleå. De har nyligen blivit börsnoterade och befinner sig nu i en expansionsfas där de planerar att etablera sig på fler orter söderut.

Du kan läsa mer om både Peckas och akvaponi på deras hemsida: www.peckas.se!

ArbetsuppgifterRollen som regionansvarig fältsäljare innebär att ta vid och fortsätta etablera Peckas Naturodlingar AB i Stockholmsdistriktet. Då rollen är ny så innebär det ett brett ansvar, både operativt och strategiskt. Vidare har du även fullt resultatansvar för regionen.

Rollen är självständig och du ges mycket frihet. Du kommer att bearbeta nya kunder inom restaurang, dagligvaruhandeln och distribution samt fortsätta utveckla samarbetet med befintliga kunder som Ica och Coop. Du ansvarar för hela säljprocessen, allt från prospektering, till första uppsökande kontakt, mötesbokning, förhandling och avtal. Vidare ansvarar du även för butikskampanjer samt logistik och transport av produkterna till kunderna.

På Peckas får du möjlighet att vara med på en spännande resa och utvecklas i din roll som säljare. I rollen förekommer resor, primärt inom Stockholmsområdet. Du kommer till en början att arbeta hemifrån när företaget inte har något kontor i Stockholm. På sikt är dock tanken att de ska öppna upp ett kontor i Stockholm.

Formella krav
  • Erfarenhet av försäljning inom livsmedel mot FMCG
  • B-körkort
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och behärskar det engelska språket
Meriterande:
  • Eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi eller liknande
  • Erfarenhet av försäljning inom FMCG mot grönsaker eller fisk
Denna roll passar dig som är självgående i ditt arbetssätt när du förväntas att ta ansvar och självständigt driva ditt eget arbete framåt. Du har en förmåga att hålla och skapa struktur i ditt arbete och prioritera rätt. Vidare motiveras du av att skapa affärer och se resultat. Då rollen innebär många kontaktytor är du även social och räds inte för att ta första steget till ett samtal

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Peckas Naturodlingar AB.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, sales, distriktsäljare, fältsäljare, FMCG, ICA, COOP, area sales, regionsäljare, regionansvarig, B2B, B2C, fisk, grönsaker, Stockholm, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.