Regional försäljningschef till JOBmeal

Regional försäljningschef till JOBmeal

Har du gedigen erfarenhet av försäljning och besitter starka ledaregenskaper? Vi söker dig som drivs av framgång och är redo att axla rollen som försäljningschef hos JOBmeal!

Om företagetJOBmeal är en ledande leverantör av kaffelösningar och närliggande tjänster till arbetsplatser. JOBmeal samarbetar med alla de stora kafferosterierna för att sätta guldkant på kundernas vardag. Utöver kaffe, erbjuder de friskt kallt vatten och ett rikt sortiment av kringliggande produkter.

ArbetsuppgifterRollen omfattas av två huvudsakliga ansvarsområden, ett operativt säljansvar samt att vara ledare över ett team om ca 5 säljare. 50 % av rollen är eget B2B sälj innefattar personliga säljmål och budgetansvar. Som säljchef arbetar du med att leda och fördela arbetet mellan teamets säljare, kompetensutveckla och ansvara för säljuppföljning.

Du ansvarar för att säkerställa målen för säljteamet samt arbetar med din egen försäljning. Det är en coachande ledarroll inom vilken du utvecklar medarbetare och teamledare samt har personalansvar för de som är dig direkt underställda.

Formella krav
  • Ledarerfarenhet inom försäljning (försäljningschef, teamledare eller liknande)
  • Arbetslivserfarenhet inom B2B-försäljning
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • B-körkort
För att lyckas i rollen brinner du för kommunikation och försäljning. Du är en koordinerande relationsskapare med ett stort intresse för människor. Din ambition och funktion handlar om att skapa förutsättningar för andra att lyckas, vilket i sin tur leder till att ditt och dina medarbetares arbete gynnar hela företaget. Du har god affärsförståelse vilken leder till att du och teamet motiveras av att sätta och uppnå högt uppsatta mål. Din roll innefattar operativt arbete såväl som strategiskt vilket förutsätter att du är flexibel samt har förmågan att skifta fokus. Du har en mycket god förståelse för affärer och är flexibel i din roll då du arbetar både operativt och strategiskt.

Övrig information
Start: Omgående men hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:försäljning, säljchef, team leader, stockholm, b2b, försäljningschef
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.