Redovisningskonsult till Leinonen Sweden

Redovisningskonsult till Leinonen Sweden

Är du en engagerad redovisningskonsult som lockas av att arbeta med internationella kunder i ett öppet arbetsklimat? Leinonen Sweden söker en redovisningskonsult som vill vara en del av deras växande bolag som ger dig stora utvecklingsmöjligheter. Ta chansen och sök idag!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Leinonen Sweden.

Om företagetLeinonen Sweden tillhör Leinonen Group som är en internationellt etablerad redovisnings och rådgivningsbyrå med 31 års erfarenhet. Leinonen Group har 14 kontor utspridda runt om i Skandinavien, Baltikum och centrala Östereuropa. Leionen Sweden erbjuder stor kunskap och expertis inom finansiell rådgivning och redovisningstjänster för främst internationella kunder av olika storlek och inom en rad olika branscher. Kontoret i Stockholm är beläget vid centrala Fridhemsplan i trevliga lokaler och är en relativt liten byrå under stor utveckling. Hos Leinonen Sweden arbetar du med frihet under ansvar, flexibla arbetstider och ges stora utvecklingsmöjligheter.

ArbetsuppgifterI rollen som redovisningskonsult hos Leinonen Sweden arbetar du i ett öppet klimat med nära kontakt med kollegor och kunder. Ditt arbete består av att biträda främst internationella kunder med redovisningstjänster och rådgivning. Du ansvarar för dina egna kunder men stöttar även dina kollegor vid behov och har en kontinuerlig dialog med de kunder som du ansvarar för. Du arbetar bland annat med löpande bokföring, bokslut, löner samt upprättande av årsredovisningar. Ytterligare arbetsuppgifter är inkomst- samt momsdeklarationer, kund/leverantörreskontra, samt rapporteringar till olika myndigheter. Arbetet präglas av personlig service och rådgivning, flexibilitet och relationsskapande. Övergripande ansvarsområden:
 • Finansiell rådgivning
 • Löpande bokföring
 • Månads, kvartals - och årsbokslut
 • Årsredovisningar
 • Inkomst- samt momsdeklarationer
 • Kund/leverantörskontra
 • Kontakt med myndigheter
I den här tjänsten erbjuds du en flexibel arbetstid, en positiv arbetsmiljö i ett modernt växande företag med bra karriärmöjligheter. Övriga förmåner är tjänstepension, friskvårdsbidrag med 1 friskvårdstimme i veckan samt möjlighet till utbildning.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Minst 4-5 års arbetserfarenhet som redovisningskonsult med löpande bokföring, kund/leverantörsreskontra, löner, moms- och inkomstdeklarationer, bokslut, årsredovisning och kontakt med myndigheter
 • Mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
 • Grundläggande kunskaper K2 samt förstå skillnaden mellan K2 och K3
 • Förståelse för resultat- och balansräkningar
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
 • Arbetat i Visma samt Fortnox
Du är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter, har ett strukturerat arbetssätt och driver dina processer vidare. Du sätter upp och håller tidsramar samt besitter ett analytiskt tankesätt. Vidare har du förmågan att be om hjälp när det behövs samt trivs med att stötta och hjälpa kollegor vid behov i olika områden. Du är en person som får energi av att föra dialoger med nya personer, är social och som gärna tar första steget i ett samtal. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa kunder och anstränger dig för att leverera lösningar.

Övrig information
Start: 1a September
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!