Redovisningskonsult till Hanko Redovisning

Redovisningskonsult till Hanko Redovisning

Är du en redovisningsekonom med några års erfarenhet som vill använda dina kunskaper i en varierad roll med många kontaktytor? Hos Hanko Redovisning får du arbeta i en utvecklande miljö med frihet under ansvar.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Hanko Redovisning.

Om företagetHanko Redovisning grundades år 1990 med ett kontor i Norrköping.
Bolaget har sedan dess etablerat sig starkt i Östergötland med fokus på redovisningsfrågor men även mycket annat som bolagsbildningar, verksamhetsöverlåtelser etc.
Bolaget utökade sitt geografiska område med att öppna ett kontor i Stockholm (Kungens Kurva) år 2012. Etableringen i Stockholm har utvecklats och i och med läget i Kungens Kurva arbetar redovisningsbyrån med kunder från Södertälje till Uppsala. Totalt arbetar 7 personer i företaget.
För mer information, besök http://www.hanko.se/.

ArbetsuppgifterSom redovisningskonsult hos Hanko Redovisning ansvarar du för redvisningen för omkring 30 bolag, självklart beroende på bolagens storlek och uppdragens omfattning. Kundföretagen är främst små- och medelstora företag i olika branscher. Du förväntas hantera bland annat löpande redovisning, löner, bokslut och deklarationer.
Du ansvarar själv för dina kunder men har kompetenta kollegor nära till hands att rådfråga vid behov.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom redovisning
  • Minst två års erfarenhet av självständigt arbete med löpande redovisning
  • Erfarenhet av arbete med löneadministration
  • Kunskaper i Visma och Fortnox är mycket meriterande
För att trivas och bli framgångsrik i rollen som redovisningskonsult ser vi att du är positiv, servicemedveten och noggrann. Då vissa perioder under året är arbetsintensiva arbetar du bra under stress. Vidare ser vi att du på ett nyfiket och sätt tar till dig nya kunskaper och visar ett intresse att utvecklas i ditt arbete.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Hanko Redovisning AB.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Kungens Kurva
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisning, redovisningsekonom, redovisningskonsult, ekonomi, ekonom
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.