Redovisningskonsult / Redovisningsekonom / Ekonomikonsult

Redovisningskonsult / Redovisningsekonom / Ekonomikonsult

Har du tidigare erfarenhet inom redovisning och trivs i en självgående roll med mycket eget ansvar? Här erbjuds du ett flexibelt arbete som redovisningskonsult på en familjär redovisningsbyrå.

Om företagetSGS Stockholm AB är en mindre redovisningsbyrå som startades för över 10 år sedan. De hjälper i huvudsak småföretagare med sin ekonomi. Företaget har full flexibilitet mot kunderna och anpassar sina tjänster utefter behovet. Samarbetet är ofta nära och det är av vikt att kunderna själva får förståelse för vad sifforna faktiskt innebär. Idag arbetar 3 redovisningskonsulter på bolaget och de har nu behov av en ny medarbetare på grund av en vakans.

Du erbjuds ett flexibelt arbete med stort eget ansvar, trevliga kollegor och stort kundfokus.

ArbetsuppgifterSom redovisningskonsult ansvarar du för dina egna uppdrag och kunder där du utöver de löpande arbetsuppgifterna inom redovisning även ansvarar för kundkontakten. Din roll är varierad då antal kunder, beläggningsgrad och längd på uppdragen kan skilja sig. Detta innebär att du kan arbeta med allt från långsiktiga samarbeten till att vara behjälplig vid kortare behov. I huvudsak hjälper du mindre företag, ofta enmansföretag med deras ekonomibehov. Du utför självständigt alla tjänster inom området för en redovisningsbyrå så som löpande redovisning, bokslut, årsredovisning och deklarationer.

Vidare har du också möjlighet att utvecklas i din roll och arbeta mer inriktat mot lön och inkomstdeklaration.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet av redovisnings- och ekonomiarbete
  • Goda kunskaper i ekonomisystem, meriterande med erfarenhet av Visma
  • Goda kunskaper i Excel
Vi söker dig som är självgående och som trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Du arbetar strukturerat och utför dina arbetsuppgifter noggrant. Du har ett naturligt servicetänk och anpassar ditt arbete efter kunders behov och önskemål. Vidare är det viktigt att du trivs med externa kontaktytor eftersom du har mycket kundkontakt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att SGS stockholm har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och SGS stockholm en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisningsekonom, redovisningskonsult, ekonomikonsult, ekonom, ekonomi, redovisning, årsbokslut, månadsbokslut, bokslut, årsredovisning, löpande redovisning, moms, skattedeklarationer
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.