Redovisningsekonom till försäkringsföretag

Redovisningsekonom till försäkringsföretag

Vill du utvecklas som redovisningsekonom och arbeta i en bred roll? Vill du ansvara för egna projekt? Här får du möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med eget ansvar och möjligheter att utvecklas i din profession.

Om företagetI en värld där både samhälls- och samtalsklimatet blir allt hårdare kämpar företaget för de som inte själva kan eller orkar det. De tar upp kampen mot den brottslighet som organiserat bedriver sin verksamhet över nätet men också mot det näthat som drabbar såväl unga som vuxna, kända som okända. De vill att du ska känna dig trygg på nätet. Vare sig det handlar om att slutföra ett köp eller att lägga upp en bild på sociala medier. De finns för att du ska kunna leva ditt bästa liv på nätet. Ett liv utan hot, hat, kränkningar, kapningar eller stölder.

Företaget erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott, till både privatpersoner och företag. De är ledande inom ID-skyddsförsäkring, Näthatsförsäkring och Spärrservice samt erbjuder också andra försäkringar som ger trygghet i vardagen. Med energi, engagemang och effektivitet hittar de nya lösningar på nya problem. De tycker att alla förtjänar ett bra skydd i en digital värld.

ArbetsuppgifterI rollen arbetar du både med redovisning för två av koncernens bolag samt driver utveckling av egna ansvarsområden i projektform. Du arbetar brett inom redovisning och erbjuds goda möjligheter att utvecklas.

Dina arbetsuppgifter består av löpande bokföring, leverantörsresekontra och månadsbokslut. Andra förekommande arbetsuppgifter är in-/utbetalningar, avstämningar, periodiseringar, fakturakontroller, attesthantering samt uppföljningar. Vidare kommer du att vara delaktig i utvecklingen av redovisningsfunktionen och bidra till att utveckla processer och metoder.

För rätt person har du här möjligheter att växa, vidareutbildas och skapa en karriär. Du arbetar i en dynamisk miljö med eget ansvar och möjligheter att utvecklas både som person och i din profession. Du blir en del av ekonomiavdelningen som idag är 7 personer.

Formella krav
  • Högskoleutbildning inom ekonomi alternativt gymnasieekonom med längre erfarenhet
  • Några års erfarenhet inom redovisning
  • Kunskaper inom leverantörsreskontra, löpande bokföring och att med stöttning arbetat med månadsbokslut
  • Meriterande med kunskaper inom Excel
För att lyckas i rollen är du drivande, självgående och trivs med att ta eget ansvar. Du motiveras av att skapa struktur och ordning då du i rollen är med och utvecklar processer och arbetsmetoder. Vidare arbetar du mot flera olika avdelningar och bör därför vara både kommunikativ och initiativtagande. Du har en god analytisk förmåga och kan se hur förändringar kan påverka redovisningsarbetet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Gärdet
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: Bravura, info@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Redovisningsekonom, redovisning, ekonomi, ekonomiassistent, ekonom, bokslut, bokföring, heltid, Stockholm, årsbokslut, månadsavslut, moms, projektledare, utveckling, redovisningsassistent
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.