Redovisningsekonom till Qliro

Redovisningsekonom till Qliro

Har du erfarenhet av löpande redovisning och är tillgänglig för start omgående? Här erbjuds du möjligheten att arbeta i en spännande och snabbväxande bransch, där du har chans att växa och utvecklas inom ett expansivt fintech-bolag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 4 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Qliro. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

År 2014 grundades Qliro, ett expansivt Finn-tech bolag, med syftet att förenkla betalningar på nätet. Idag erbjuder de fler finansiella tjänster. Men Qliros primära fokus är och har alltid varit det vi kan allra bäst. Safe and Simple payments.

Att välja Qliro är tryggt. Den som handlar och betalar med Qliro hinner få hem sina saker för att sedan betala i appen. Och den som säljer får en betalpartner att lita på. För även om det bara är betalningar, är det så mycket mer.

Qliro är ett börsnoterat kreditmarknadsbolag med gränsöverskridande verksamhet i Norden och lyder under ett stort antal regelverk. Som redovisningsekonom hos Qliro kommer du ha din bas i, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Stockholm. Du blir en del av ett sammansvetsat team på 6 personer som tillsammans driver arbetet framåt.

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom kommer du ha ansvar för daglig bokföring, kundreskontra och betalningar. Ditt primära ansvar kommer vara den svenska bokföringen, men kommer även supportera mot de andra nordiska länderna. Du arbetar bland annat med avstämningar, löpande mot bank samt månadsvis mot andra konton. du arbetar vidare med bokningar av faktura, periodiseringar av kostnader. Du arbetare även med hantering av betalningar, godkänna samt lägga in manuella betalningar i banken. Utöver den löpande redovisningen arbetar du med utredning och analys, vid diffar eller andra komplikationer.

* Löpande daglig redovisning
* Avstämningar
* Fakturering samt hantera inbetalningar
* In- och utbetalningar
* Delaktig i bokslut
* Ad-hoc frågor och utredningar
* Förbättringsarbete

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Relevant erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
* Goda kunskaper Excel. Meriterande med kunskap i Microsoft Navision.

För att trivas i rollen ser vi att du är nyfiken och har ett genuint intresse för redovisning, och på så vis besitter viljan att förstå och utvecklas inom området. Vidar är du noggrann och strukturerad i ditt arbete, och säkerställer på så vis kvalitativ leverans i enlighet med deadline. Vi ser även att du är kommunikativ och serviceinriktad, har ett genuint intresse av att lära dig nya saker och trivs i en dynamisk miljö med höga ambitioner.

Övrig information

Start: Omgående.
Plats: Centrala Stockholm.
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Redovisningsekonom, redovisning, ekonom, ekonomi, bokföring, kundreskontra, levreskontra, Qliro, Finn-tech, konsult, uppdrag, kund, ekonomi, digitalt, digitalisering, system

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 27 jan 2023 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.