Redovisningsekonom till Lantz Järn & Metall

Redovisningsekonom till Lantz Järn & Metall

Är du en erfaren redovisningsekonom och en prestigelös person som trivs i en roll där du har stort ansvar över dina arbetsuppgifter? Hos Lantz Järn & Metall erbjuds du en nyckelroll hos ett medelstort, växande bolag med stor gemenskap.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Lantz Järn & Metall har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Lantz Järn & Metall en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetLantz Järn & Metall är en etablerad aktör i återvinningsbranschen som köper upp järn och metaller från privatpersoner och företag. Därefter sorteras och behandlas materialet för vidare försäljning till järn- och metallverk i Sverige och övriga Europa. Företaget har flertalet anläggningar runtom i Sverige där denna tjänst innebär en anställning i moderbolaget beläget i Sollentuna.

Du ingår i ett team som består av totalt fyra personer och ni arbetar tätt tillsammans kring alla ekonomirelaterade frågor. Du rapporterar till ekonomichefen.

ArbetsuppgifterSom redovisningsekonom har du en viktig roll inom bolagets ekonomifunktion då du kommer att ansvara för större delen av redovisningen i moderbolaget. Tillsammans med ekonomichefen säkerställer du en korrekt rapportering och verka för att lagstiftning inom området samt bolagets interna regelverk efterlevs. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är rapportering av månads-, kvartals- och årsbokslut samt förberedelse inför årsredovisning. Vidare ansvarar du för rapportering av moms och arbetsgivaravgifter. Du kommer även att utgöra ett stöd i form av en intern support för verksamheten i redovisningsfrågor.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Minst fem års arbetslivserfarenhet inom området för redovisning då du arbetat självständigt med bokslut. Meriterande om du har erfarenhet från ett bolag inom industrin
  • God erfarenhet av arbete i Visma Business
  • Mycket goda kunskaper i Office
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi
För att passa i rollen är du som person självgående och driver ditt arbete framåt på ett effektivt och strukturerat sätt. Du är även prestigelös, noggrann och trivs i en roll där du får arbeta lösningsorienterat. Du är hjälpsam, flexibel och ställer upp för dina kollegor, precis som de ställer upp för dig. Vidare besitter du en god analytisk förmåga och har lätt för att se helheten samtidigt som du har ett öga för detaljer.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sollentuna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisningsekonom, heltid, ekonom, ekonomi, Visma, Sollentuna, redovisning, norrort, stockholm, accounting, accountant
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!