Redovisningsekonom till Besmarter

Redovisningsekonom till Besmarter

Är du en stjärna på debet och kredit? Är du kommunikativ, lösningsorienterad och trivs i en roll med mycket kundkontakt? Då är rollen som redovisningsekonom till Besmarter en roll för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Besmarter.

Om företagetBesmarter Ekonomi AB är en modern ekonomikonsult- och redovisningsbyrå. De hjälper företag med ekonomitjänster, såsom bokföring, lön, årsredovisning och deklarationer. Hos Besmarter är allt papperslöst och så mycket som möjligt är automatiserat. Värdeorden Personligt, Engagerat och Digitalt präglar hela organisationen, och hos Besmarter är relationen med deras kunder det viktigaste. Teamet hos Besmarter är ett mindre team där stämningen präglas av en god gemenskap och prestigelöshet.

ArbetsuppgifterI rollen som redovisningsekonom kommer du erbjudas en varierad roll. Du arbetar med att aktivt hjälpa och stötta dina kunder i uppgifter rörande bokföring, kontering, avstämningar, löner och månadsbokslut. Du arbetar även proaktivt med rådgivning till dina kunder och stöttar de framåt inom ekonomin. I denna roll kommer du ha möjlighet att utvecklas och även stötta i uppgifter som årsbokslut och inkomstdeklarationer.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom redovisning
  • Du talar och skriver obehindrat svenska samt har mycket goda kunskaper i engelska
  • Meriterande om du tidigare har arbetat inom service
I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper, för att lyckas i rollen tror vi att du är serviceinriktad och lägger kunden i fokus. Därtill har du en god kommunikativ förmåga och kan formulera dig på ett sätt som gör att du får fram det du vill säga. Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och gillar att hjälpa andra. När ett problem uppstår är du lösningsorienterad och blir motiverad av att kunna ge kunderna förstklassig service. Vi tror att du är en person som brinner lite extra för just debet och kredit och att du förstår att alla uppgifter är lika viktiga, stora som små.

Övrig information
Start: Omgående/ enligt överenskommelse
Plats: Stockholm/ Hammarby sjöstad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Redovisningsekonom, redovisning, Ekonom, ekonomi, Avstämning, löpande bokföring, löner, bokslut., månadsbokslut, årsredovisning, Heltid, Hammarbysjöstad, Stockholm.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!