Redovisningsekonom / redovisning / Aftén Bil AB

Redovisningsekonom / redovisning / Aftén Bil AB

Har du akademisk utbildning och arbetslivserfarenhet inom redovisning där du haft ett helhetsansvar? Gillar du siffror och har ett analytiskt och strukturerat arbetssätt? Här får du möjlighet att arbeta i ett spännande bolagsgrupp i tillväxt där du ges utrymme att växa i rollen som redovisningsekonom.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Aftén bil AB.

Om företagetAftén Group är ett expansivt bolag där utveckling, framåtanda och nyfikenhet är viktiga delar. Idag finns de i Åkersberga, Upplands Väsby och Barkarby och är auktoriserade återförsäljare för Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, Kia, Seat, Fiat, Jeep, Alfa Romeo och Abarth. Utöver det ingår även Aftén Däckcenter/Euromaster i koncernen.

ArbetsuppgifterI rollen som redovisningsekonom arbetar du brett och varierat. Dina arbetsuppgifter innefattar löpande redovisningsarbete, inkomstskattedeklaration, momshantering och periodiska sammanställningar. Därtill har du hand om kund- och leverantörsreskontra samt ansvar för utförandet av månads, kvartals- och årsbokslut. Utöver detta är du delaktig i kontoavstämningar, samt rimlighetskontroller av balans- och resultaträkning samt systemförvaltare av systemen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Akademisk utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning
  • Flera års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst där du haft ett helhetsansvar över den löpande bokföringen
  • Du talar och skriver obehindrat svenska
  • Det är meriterande med kunskaper inom Visma och/eller Kobra
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som har ett stort intresse för redovisning och ekonomiska flöden. Du är kommunikativ och motiveras av att arbeta tillsammans med andra och ser inga problem med att stödja kollegor i deras arbete. Vidare är du mycket noggrann med detaljer i ditt dagliga arbete och du har en väl utvecklad förmåga gällande att hantera en arbetsbelastning som periodvis är högre. Du kan självständigt strukturera ditt arbete då det inom ramen för rollen krävs ordning och reda samt en vilja av och ett intresse för att sätta nya rutiner och processer på plats.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Åkersberga
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisning, redovisningsekonom, ekonom, leverantörsreskontra, kundreskontra, ekonomi, bilbranschen, Aftén Bil, Aftén, heltid, Åkersberga, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!