Redovisningsekonom / IT-ekonom till Sveriges läkarförbund

Redovisningsekonom / IT-ekonom till Sveriges läkarförbund

Är du utbildad redovisningsekonom och redo för nästa utmaning? Trivs du att arbeta i en organisation där utveckling och värderingar står i centrum? På Sveriges läkarförbund får du möjligheten att tillhöra en stor organisation och arbeta med utveckling av system och ekonomi!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sveriges läkarförbund.

Om företagetSveriges läkarförbund är läkarnas professions- och fackförbund med ungefär 56 000 medlemmar. Läkarförbundet har till uppgift att tillvarata medlemmarnas yrkesmässiga, sociala och ekonomiska intressen och verka för en god och värdig anda inom läkarkåren. Förbundets uppgift är också att främja medlemmarnas utbildningsmässiga och vetenskapliga intressen samt arbeta för en ändamålsenlig utveckling av hälso- och sjukvården.

Hos Sveriges läkarförbund blir du en del av ett härligt gäng som hjälper varandra. De lyckas i sitt uppdrag genom att följa sina värderingar som är att vara engagerande, utvecklande och professionella.

Sveriges läkarförbund erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag samt tillämpar flextid och premiebestämd tjänstepension. De har också en egen personalmatsal där lunch erbjuds till ett förmånligt pris. Sveriges läkarförbund sitter i nyrenoverade lokaler på Villagatan på Östermalm.

ArbetsuppgifterI rollen som redovisningsekonom ansvarar du för ekonomidelarna i förbundets medlemsregister och tar fram underlag baserad på information i medlemsregistret. Medlemsregistret är hjärtat i organisationen och används bland annat för att göra analyser och utveckla medlemserbjudandet. Du följer upp, analyserar och utvärderar information som finns i registret, arbetar med löpande redovisning och ansvarar över att de ekonomiska transaktionerna hanteras korrekt. Du kommer även att ge internt stöd i frågor som berör dessa områden. Rollen innebär att du kommer att fungera som ett stöd till organisationen i det kvalitets- och utvecklingsarbete som syftar till att förbättra medlemsregistret. I arbetet ingår också olika utvecklingsprojekt och utredningsarbete av varierande slag. Du ansvarar över att bedriva utvecklingsprojekt i systemet Salesforce och har kontakten med medlemmarna och stöttar dem i användningen av systemet och bidrar med kunskap och expertis.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Relevant akademisk examen inom ekonomi
  • 3-5 års arbetslivserfarenhet av redovisningsarbete
  • Kunskap i Officepaketet
  • Kunskap i Visma eller liknande ekonomisystem
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Erfarenhet av CRM-system (meriterande med kunskap i Salesforce)
  • Kunskap i Expense är meriterande
Som person är du resultat- och utvecklingsorienterad, kan se helheten och har en stark egen drivkraft. Rollen kräver att du kan arbeta självständigt, är strukturerad och har en analytisk förmåga. I din roll arbetar du nära verksamheten, och har kontakt med flera delar av organisationen och vi ser därmed att du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Då du i rollen arbetar med systemutveckling ser vi att du har ett intresse för IT-teknik och att effektivisera och förbättra processer och rutiner.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Villagatan 5
Lön: Enligt överenskommelse

Facklig representant (Akademikerföreningen) är Pelle Avelin 08-790 33 54
Facklig representant (SRAT) är Kristina Larsson 08-790 33 00

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:Sveriges läkarförbund, redovisningsekonom, Stockholm, heltid, ekonom, ekonomi, Visa, Salesforce, CRM, Expense, statistik, redovisning, fackförbund
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!