Redovisningsekonom / Accountant / ekonom / Fortnox

Redovisningsekonom / Accountant / ekonom / Fortnox

Har du flerårig erfarenhet av en roll inom redovisning och/eller ekonomisk rådgivning? Brinner du dessutom för att hjälpa andra? Nu har du chansen till en varierande och spännande roll i ett företag i förändring.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetBravura söker nu efter en redovisningsekonom för kunds räkning.

Bolaget är en affärs- och redovisningsbyrå som erbjuder ekonomisk administration och affärsrådgivning för små och medelstora företag. Bolaget ställer nu om och verkar för att ligga i framkant med digitala hjälpmedel så att återkommande arbete effektiviseras. Då skapas mer utrymme för den framåtblickande rådgivningen från antingen medarbetare eller partner som bidrar till kundernas framgång. I dagsläget har bolaget cirka 600 företagskunder i Stockholmsregionen och har ambitionen att bli den bästa affärspartnern för framgångsrika små och medelstora företag.
Idag arbetar 10 personer på kontoret som är beläget i centrala Stockholm. Just nu letar bolaget efter nya kollegor som vill vara med och utveckla såväl sig själv som företaget och deras kunder.

ArbetsuppgifterSom redovisningsekonom har du regelbunden kontakt med dina kunder och hjälper i huvudsak mindre företag med deras ekonomibehov. Du utför självständigt alla tjänster inom området för en redovisningsbyrå. Beroende på vad för slags kund du arbetar med så kan din roll omfatta alla sysslor kring den ekonomiska administrationen eller delmoment såsom års- och månadsbokslut, bokslutsdeklarationer, löpande redovisning, momsdeklarationer eller avstämningar. Du agerar även rådgivare och tar fram analyser av kundernas finansiella flöden för att komma med rekommendationer och förslag på förbättringsåtgärder. Din roll är varierad då antal kunder, storlek på företagen och uppdragen kan skilja sig. Detta innebär att du kan arbeta med allt från långsiktiga samarbeten till att vara behjälplig i speciella frågor.
I rollen har du ett nära samarbete med övriga medarbetare på kontoret och tillsammans hjälps ni åt och driver inkommande ärenden och uppdrag framåt, ett arbetssätt som försäkrar kunderna om en så god upplevelse som möjligt.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi, meriterande om du är auktoriserad redovisningsekonom
  • Minst 3 års erfarenhet av en liknande roll där du har arbetat med redovisning och/eller kundrådgivning
  • Flytande i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
  • Goda kunskaper i Excel
  • Goda kunskaper i Fortnox, meriterande med kunskaper i Capego
Som person har du en förmåga att självständigt driva dina processer vidare, samtidigt som du ber om hjälp när det behövs. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt lägger stor vikt vid att leva upp till dessa. För att trivas i rollen har du förmåga och intresse av att hjälpa andra människor samt en god kommunikativ förmåga.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Odenplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisningsekonom, accountant, redovisning, bokföring, bokslut, redovisningsarbete, Excel, heltid, Stockholm, rådgivning, Fortnox, Capego, deklaration
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!