Redovisningsansvarig till Paragon Nordic AB

Redovisningsansvarig till Paragon Nordic AB

Vill du tillhöra ett företag i spännande expansionsfas och tillväxtresa? Är du erfaren från redovisning och tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter? Då kan denna ansvarsroll hos Paragon Nordic vara något för dig.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Paragon Nordic.

Om företagetParagon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom hudvård & styling, industri, hushåll, sport och fritid, livsmedel och medicinteknik åt deras kunders varumärken. Paragon Nordic arbetar med att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar de hundratals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp. Under rådande kris har företaget ökat sin omsättning till 400 MSEK i år. Paragon Nordic har funnits i mer än 60 år med totalt cirka 200 anställda idag. Företagets produktionsenheter ligger i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Företaget erbjuder goda förmåner samt värderar arbetsmiljö och trivsel högt vilket en låg personalomsättning vittnar om.

Du tillhör ett team om fem personer som ansvarar för både ekonomi och HR.

ArbetsuppgifterI rollen som redovisningsansvarig ansvarar du för redovisningen av koncernens fyra rörelsedrivna bolag. Det handlar bland annat om att sammanställa månadsresultat och ansvara för uppbörd- och momsredovisning i respektive bolag. I samarbete med ekonomichef kommunicerar du med alla bolag gällande frågor som påverkar redovisningen. Vidare stöttar du till viss del med inköps-, order- och fakturahanteringen. Du agerar också super user i företagets affärssystem Jeeves. Därtill sätter du upp konteringsregler, analyserar kalkylpriser och ansvarar för rapportering internt såväl till externa parter, exempelvis myndigheter.

Formella krav
  • Goda kunskaper i redovisning
  • Relevant eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i Excel
  • Erfarenhet från affärssystem
  • Flytande svenska och engelska, i tal och skrift
  • Erfarenhet från affärssystemet Jeeves är meriterande
  • Erfarenhet från lönehantering är meriterande
  • Erfarenhet från ett tillverkande bolag är meriterande
För att lyckas i rollen som redovisningsansvarig tror vi att du är resultatfokuserad, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Du ger inte upp i första taget och du förblir motiverad trots motgångar. Vidare tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Som person tror vi att du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att (både) skapa och hålla struktur. Slutligen är du uppmärksam och tillmötesgående gentemot både interna och externa kontakter.

Övrig information
Start: Våren 2021
Plats: Vallentuna, Stockholm
Lön: Enligt övereneskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: QA, Quality Assurance, kvalitetssamordnare, ISO 9001, ISO 2271, GMP, KOsmetika, farmaci, toxiologi, dermatologi, medicin, kemi, kvalitetsledningsystem
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!