Receptionist till Huawei

Receptionist till Huawei

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som receptionist? Söker du en tjänst där du får använda din sociala förmåga och hjälpa andra? Trivs du i att arbeta självständigt och samtidigt träffa många olika typer av människor? Vi söker dig som trivs på en flexibel arbetsplats och har en god känsla för service!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Huawei. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetHuawei Technologies grundades 1987 och är en av de snabbast växande leverantörerna av telekommunikations- och nätverkslösningar i världen.
År 2000 etablerade Huawei det första utländska FoU-kontoret i Sverige. Huawei Technology Sweden växer kontinuerligt och med 300+ FoU-ingenjörer placerade i Stockholm, Göteborg och Lund banar dom vägen mot framtidens 5G med fokus på standardisering, forskning och förutveckling.

ArbetsuppgifterSom receptionist kommer du vara den centrala kontaktpunkten mellan organisationen och dess besökare. Du tar emot företagets besökare i receptionen på ett vänligt och professionellt sätt och ansvarar för att kontorets allmänna ytor hålls rena och snygga. I rollen som receptionist är du därtill ansvarig för att svara på mejl och telefonsamtal, köpa och beställa material till kontoret och köket, samt vara behjälplig för dina kollegor. Slutligen ansvarar du även för posthantering där det kan förekomma en del fysiskt arbete.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet av att arbeta som receptionist
  • God datorvana- hantera fakturor, beställningar och mailkontakt
  • Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift, både på svenska och engelska
Du är social och gillar att ge god service till såväl besökare som kollegor. Vidare motiveras du av att möta olika typer av personer och är trygg i kontakten med nya människor. I rollen ingår mycket självständigt arbete och det är därför viktigt att du är självgående och har lätt för att ta till dig ny information samt ta egna initiativ. Därtill har du lätt för att anpassa dig i nya situationer och vågar ta i när det behövs.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Kista
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!