Receptionist / kundservice / kontorsassistent

Receptionist / kundservice / kontorsassistent

Är du en person som brinner för att ge kunder förstklassig service? Här erbjuds du en varierad roll som receptionist och kundtjänstmedarbetare!

Om företagetBravura söker nu en receptionist till ett elnätsbolag i Nacka som även ingår i kundtjänstavdelningen. Bolaget är sedan 1952 kommunalägt och ingår i en lokal koncern. Deras primära uppgift är förvaltning och drift av elnät. Personalen består av bland annat elmontörer, tekniker och kundtjänstmedarbetare. Företaget präglas av ett härligt arbetsklimat med familjär stämning.

ArbetsuppgifterSom receptionist och kundtjänstmedarbetare kommer du att vara företagets ansikte utåt och dagligen arbeta med kundkontakt samt enklare administrativa uppgifter. I ditt arbete bemannar du dels receptionen, beställer kontorsmaterial och ser till att kontoret har en inbjudande miljö. Du arbetar också med kundtjänst genom att ta emot samtal och mail. Du är behjälplig med administrativa uppgifter från olika avdelningar beroende på behov och bokar bland annat konferenser och övriga möten.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Erfarenhet från servicerelaterat arbete
  • Meriterande om du arbetat inom reception, kundservice eller administration
  • Flytande svenska och goda kunskaper i engelska
  • God telefon- och datorvana
Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm, Nacka
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: Bravura, tel. 08-400 240 50

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: reception, kontor, administration, service, Nacka, el
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.