Receptionist / floorhost / deltid / student

Receptionist / floorhost / deltid / student

Letar du efter ett extrajobb vid sidan av studier? Söker du en tjänst där du får använda din sociala förmåga, arbeta självständigt och hjälpa andra? Vi söker dig som trivs på en flexibel arbetsplats och har en god känsla för service!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på deltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos ISS Facility Services AB. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetISS Facility Services är en ledande aktör inom Facility Management och Workplace Experience. De utmärker sig genom att skapa platser och miljöer som bidrar till en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro. De jobbar efter mottot People makes places and places make people, vilket innebär att de från strategi till leverans samarbetar med sina kunder för att skapa arbetsplatser och miljöer som fungerar, inspirerar och ger. ISS Facility Services är ett internationellt bolag med närvaro i över 30 länder. I den här rollen som receptionist/floorhost arbetar du på plats ute hos ISS kunder.

ArbetsuppgifterSom receptionist/floorhost kommer du vara den centrala kontaktpunkten mellan organisationen och dess besökare. Du tar emot företagets besökare i receptionen på ett vänligt och professionellt sätt och ansvarar för att kontorets allmänna ytor hålls rena och snygga. I rollen som receptionist/floorhost är du därtill ansvarig för att svara på mejl och telefonsamtal, köpa och beställa material till kontoret och köket, samt vara behjälplig för dina kollegor. Arbetet innebär även att fylla på och städa kaffemaskiner samt post- och pakethantering. Din arbetsdag är varierande då du arbetar med de uppgifter som är högst prioriterade för stunden. Som receptionist på företaget är du den första kontakten för anställda, kunder och besökare via reception och växeln. Rollen innebär att du tillhandahåller service i samtliga delar.
  • Ta emot besökare, svara på mejl och telefonsamtal
  • Post- och pakethantering
  • Hålla rent och snyggt på kontorets allmänna ytor
Detta är ett deltidsjobb för dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning, där du tillsammans med din kontaktperson på ISS kommer överens om när du skall arbeta. Du kommer att erbjudas en introduktion för att skapa en förståelse för företagets arbetssätt och system. Dina arbetstider är förlagda på kontorstid och timmarna varierar beroende på behov.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • God kunskap i svenska och engelska, såväl tal som skrift
  • Meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet av service och/eller kundkontakt
För att trivas i tjänsten tycker du om att ge god service och att hjälpa andra. Vidare motiveras du av att möta olika typer av personer och är trygg i kontakten med nya människor. Du sätter kunden i fokus och är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är initiativtagande och driver ditt eget arbete framåt självständigt, är strukturerad och trivs i en social roll med ett varierat arbetstempo.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: receptionist, reception, deltid, extrajobb, administratör, administration, service, kundservice, support, kundsupport, kontorsadministration, kontorsarbete, kontor, receptionist, telefonist, växeltelefonist, växel, ISS, Stockholm, student, junior receptionist, floorhost
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!