Receptionist / Kontorsansvarig till Fastpartner

Receptionist / Kontorsansvarig till Fastpartner

Är du en serviceinriktad person som vill arbeta i en roll med stort eget ansvar? Vi söker dig som tar egna initiativ, har känsla för hög kvalitet på service och trivs i en roll som underlättar för din omgivning.

Om företagetFastpartners affärsidé är att hållbart äga, förvalta och utveckla fastigheter med god värdetillväxt och positiva kassaflöden på expansiva orter. Samtidigt ska man bygga goda och långsiktiga relationer med sina hyresgäster. Strategin är att i huvudsak inrikta sig på kommersiella fastigheter i attraktiva lägen. Fastpartner står på en stabil ekonomisk plattform, vilket gör att man kan satsa långsiktigt på investeringar och fastighetsutveckling.

Företaget har idag 72 anställda och har förvaltningskontor på 10 platser runt om i landet, med huvudkontor i centrala Stockholm. Fastpartner är entreprenörsdrivet och beslutsvägarna är korta. Personalomsättningen är låg och trivsel på arbetsplatsen värderas högt. Företagets grundläggande värderingar, mål och aktiviteter syftar till att attrahera, behålla och utveckla sina anställda.

ArbetsuppgifterSom Receptionist/Kontorsansvarig på huvudkontoret har du en central och viktig roll med syftet att få det dagliga arbetet på kontoret att fungera väl. I rollen ansvarar du för kontorsservice, tar emot besökare, har ansvar för växeln och ser till att kontorets ytor är representativa. Dina dagliga arbetsuppgifter innefattar även posthantering, leverantörsfakturahantering, inköp av kontorsmaterial, konferensservice samt kontakt med städbolag. Det här är en rörlig roll där det kan tillkomma ad hoc-uppgifter beroende på vad som kommer upp under dagen.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning
  • Tidigare erfarenhet av en serviceorienterad roll såsom konferensvärdinna, hotellreception eller annan roll med erfarenhet av att möta kunder
  • God systemvana
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska
För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som får energi av att ge god service och att arbeta med varierade arbetsuppgifter på ett engagerat sätt. Som person är du nyfiken, social, strukturerad, plikttrogen samt mån om att hålla en hög servicenivå då du kommer att vara en stöttepelare gentemot dina kollegor. Du är ansvarstagande och mån om att leverera ett bra resultat. Din vardag kommer att variera och innehålla olika arbetsuppgifter vilket gör att du har ett prestigelöst förhållningssätt till olika förekommande arbetsuppgifter på ett kontor.

I den här rekryteringsprocessen kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Fastpartner.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: reception, receptionist, kontorsansvarig, office manager, växel, konferens, konferensvärdinna, kundservice
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.