Receptionist / Deltid / Extrajobb / Student

Receptionist / Deltid / Extrajobb / Student

Får du energi av att ge bra service och sprida glädje omkring dig? Bravura söker dig som motiveras av att ge arbetssökande ett första intryck i världsklass samt vara del av en kultur som andas engagemang och god gemenskap!

Om företagetBravura har utsetts till Gasellföretag sex år i rad och vi fortsätter vår expansiva tillväxt. Vårt företagande har utgångspunkt i en övertygelse om att jobb är något fundamentalt för alla människor. Vi tror att människor och företag gör skillnad för varandra och vi har möjlighet att vara länken däremellan. Så stärker vi företag genom människor och människor genom jobb.

Vi är en attraktiv arbetsgivare för dig som har engagemang och trivs i en professionell och utmanande arbetsmiljö. Hos oss får du möjlighet till initiativtagande och ansvar samt erbjuds möjlighet till personlig utveckling och avancemang. Hos oss får du även en arbetsplats där vi ser att en god gemenskap och glädje genererar bättre resultat!

ArbetsuppgifterI rollen som receptionist är din huvudsakliga uppgift att ta emot Bravuras besökare i receptionen på ett vänligt och professionellt sätt. Du hanterar även växeltelefon och svarar på inkommande mail från kunder och kandidater. I rollen ingår även viss kontorsservice samt administrativa arbetsuppgifter som posthantering eller bokningar. Andra exempel på uppgifter kan vara att hantera felanmälan, ha kontakt med städbolag och fastighetsägare samt att vara behjälplig vid lokala arrangemang som exempelvis kundevent.

Formella krav
  • Pågående eftergymnasiala studier med minst ett år kvar till examen
  • Erfarenhet från ett servicerelaterat arbete
  • Goda kunskaper i tal och skrift, även på engelska
  • Telefon- och datorvana är meriterande
För att trivas i rollen är du en person som får energi av att ge god service och sprida glädje till såväl besökare som kollegor. Du trivs med variation och förändring samt arbetar prestigelöst, noggrant och strukturerat i ett högt tempo. Givetvis delar du våra värderingar: inspirerande, generös, pålitlig och målinriktad vilket även innefattar att du har ett fördomsfritt förhållningssätt.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Hornstull
Lön: Fast lön
Omfattning: Deltid, 2-3 dagar i veckan, ca 5h/dag. Heltid under jul samt möjlighet till heltid under sommaren.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: receptionist, reception, administration, kontor, kontorsansvar, kontorsansvarig, service, assistent, deltidsjobb, extrajobb, deltid, administratör
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.