Rådgivare till Miele Experience Center

Rådgivare till Miele Experience Center

Trivs du i en rådgivande roll där du får arbeta med både försäljning och förstklassig service? Har du även ett intresse för framgångsrika affärer och events? Här erbjuds du en spännande miljö med fokus på försäljning, service och events!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Miele har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Miele en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetMiele med huvudkontor i Tyskland är Europas största familjeföretag i vitvarubranschen, grundat 1899. Miele är en internationell koncern, verksam i 47 länder, med drygt 19 500 anställda. Företaget har sedan starten byggt sin marknadsposition på att ligga främst inom kvalitet och teknik. "Immer Besser", fritt översatt "Alltid bättre", speglar de kärnvärden som Miele har haft ända sedan företaget grundades: Att ständigt sträva efter att åstadkomma något bättre. Miele AB är koncernens dotterbolag i Sverige med ca 115 medarbetare.

ArbetsuppgifterI rollen som Rådgivare i Mieles butiker är du ansvarig för första kontakten med kunden. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är rådgivning och försäljning av Mieles produktutbud och tjänster till privatkunder. Du anstränger dig för att alltid ge kunden en sensationell upplevelsen i Mieles butiker genom att dema produkter och ge rådgivning vid köp. Rollen innebär även, i samband med ett köp, offerterhantering och uppföljningar av leveranser. Vid start erbjuds du en gedigen introduktion i produkterna och tjänsterna för att du skall skapa dig en så bra förståelse för hur Miele arbetar.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Gedigen erfarenhet av försäljning och service, exempelvis från detaljhandeln
  • Meriterande av en eftergymnasial utbildning inom Business Administration / Ekonomi eller liknande
  • Meriterande med erfarenhet av affärssystemet SAP
  • Meriterande med matlagningsbakgrund
  • Flytande i tal och skrift på såväl svenska som engelska
Då Miele har en hög servicestandard med fokus på kvalité i varje kundmöte tror vi att du som söker rollen trivs i dialog med kund och motiveras av att leverera förstklassig service. Det visar du med din förmåga att arbeta rådgivande i kunddialogen och du ser alltid till att göra det lilla extra för kunden. Du är även nyfiken och motiveras av att sätta igång och driva försäljning framåt. Vidare bidrar du med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och testa på nya tillvägagångssätt. Slutligen är du mån om organisationen och kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till organisationens framgång.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Solna & Kungsgatan, City
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!