Rådgivare till Linder & Partners

Rådgivare till Linder & Partners

Har du tidigare erfarenhet av rådgivning och har ett pedagogiskt arbetssätt? Vill du arbeta med en unik affärsmodell där kunden alltid kommer i första hand? Hos Linder & Partners blir du en del av ett mindre bolag vars fokus är att hitta rätt lösning till varje enskild kund.

Om företagetLinder & Partners är ett entrepenörs- drivet företag som ger riktig rådgivning till företag och anställda inom pensioner och försäkringar. De skiljer sig åt från de flesta andra genom att de levererar objektiv rådgivning till sina kunder utan andra incitament än hjälpa kunderna att få de bästa lösningarna inom pensioner och försäkringar. Linder & Partners har utvecklat en egen affärsmodell som sätter kunden i fokus där de erbjuder försäkringar utan provision till lägsta möjliga avgift.

Linder & Partners började som ett litet försäkringsmäkleri för 30 år sedan och fortsätter än idag att expandera. Som anställd arbetar man med allt från mindre företag till stora börsnoterade bolag och organisationen präglas av engagemang och samarbete.

ArbetsuppgifterI rollen som rådgivare utför du försäkrings - och pensionsrådgivning gentemot företagets kunder. Du agerar rådgivande och hjälper kunder att finna den bästa möjliga lösningen utifrån just deras behov. Du kommer med hjälp av försäkringsadministratörer att boka möten och utifrån dessa genomföra de aktiviteter som kunden önskar. Du arbetar med ett affärsmässigt tänk och strävar efter att skapa värde för organisationen. Du har även en arbetsledande roll där du jobbar för en kreativ och positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt mellan medarbetare.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning
  • Några års erfarenhet som rådgivare inom bank eller försäkrings där du fått gedigen kunskap om pensioner och försäkringar
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och du har mycket goda kunskaper i engelska
För att trivas i rollen är du en engagerad person med känsla för service. Du tycker om att hjälpa andra och att hitta lösningar som skapar bästa möjliga värde för kunden. Som person är du pedagogisk och förtroendeingivande och har lätt för att bygga relationer med andra människor. Vidare har du en affärsmässig approach och skapar lösningar som resulterar i en lyckad affär. Du är van vid att jobba mot uppsatta mål och vill alltid leverera med god kvalité. Vi ser gärna att du uppskattar att vara en del av ett entreprenörs drivet företag som har ett genuint intresse för kundens bästa och en arbetsplats som präglas av en vänlig och familjär stämning.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Linder & Partners.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: försäkring, pension, ITP, rådgivning, säljare, stockholm, rådgivare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.