Quality Assurance / QA till Paragon Nordic

Quality Assurance / QA till Paragon Nordic

Vill du vara med och ta fram nästa generations hållbara kosmetik- och konsumentprodukter? Vill du utvecklas i rollen som QA och har kunskap om ISO 9001? Hos Paragon Nordic ges du möjlighet att växa in i rollen som QA. Paragon Nordic präglas av god stämning där arbetsmiljö och trivsel värderas högt.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Paragon Nordic.

Om företagetParagon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom hudvård & styling, industri, hushåll, sport och fritid, livsmedel och medicinteknik åt deras kunders varumärken. Paragon Nordic arbetar med att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar de hundratals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp. Under rådande kris har företaget ökat sin omsättning till 400 MSEK i år. Paragon Nordic har funnits i mer än 60 år med totalt cirka 200 anställda idag. Företagets produktionsenheter ligger i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Företaget erbjuder goda förmåner samt värderar arbetsmiljö och trivsel högt vilket en låg personalomsättning vittnar om.

Du tillhör avdelningen för kvalitet, miljö och regulatori (QSR) som består av 10 personer. Kvalitetsgruppen består idag av 4 personer, kvalitetschef, Quality Assurance (QA) och två Quality Controllers (QC).

ArbetsuppgifterI rollen som Quality Assurance (QA) agerar du kvalitetssäkringssamordnare med huvudfokus på ledningssystem inom ISO 9001 och ISO 2271, GMP för kosmetik. Du är en viktig länk mellan Paragon, kunden och slutkonsument då du arbetar med att skapa en trygghet för konsumenter genom att säkerställa att produkterna är producerade och utvecklade på bästa sätt med kunden och miljön i fokus.

Som Quality Assurance arbetar du med att:
 • Samordna och driva utredningar av avvikelser, kundreklamationer och CAPA.
 • Underhålla, driva och administrera företagets ledningssystem, exempelvis ISO 9001, ISO 22716, ISO 14001
 • Planera och genomföra interna revisioner
 • Arbeta för att företagets mål uppnås samt sammanställa resultat av målarbete
 • Delta vid, och sammanställa underlag till kundaudits
 • Delta vid externa revisioner
 • Planera och hålla utbildningar inom området
 • Stötta QC och vid behov utföra kvalitetskontroller
Formella krav
 • Avslutad högskoleutbildning inom naturvetenskapliga ämnen, exempelvis inom farmaci, toxiologi, dermatologi, medicin, kemi eller liknande ämnen
 • Alternativt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från producerande bolag
 • Erfarenhet av kvalitetsledningssystem; ISO 9001.
 • Meriterande med kunskap av ISO 2271 (GMP), ISO 14001, ISO 13485 och HACCP för livsmedel
 • Meriterande med dokumenthanteringssystem
 • Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Mycket av dokumentationen som sker är på engelska
För att trivas i rollen är du nyfiken som person och det faller sig naturligt att ta egna initiativ. Du är även handlingskraftig och ser vad som behöver göras då du i denna roll driver ditt eget arbete framåt. Du trivs i en miljö där du arbetar tätt med dina kolleger och där ni hjälper och stöttar varandra men i grunden är du lösningsorienterad och ser vägar att gå och hur arbetet ska utföras. Vidare är du bekväm att ta beslut och våga stå på dig samt ta reda på information som behövs. Som QA är det av vikt att du har en god struktur på ditt arbete och håller en hög nivå på noggrannhet och detaljer i arbetet. För denna roll värdesätter vi dina personliga egenskaper och det finns stor möjlighet att växa in i rollen.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Vallentuna, Stockholm
Lön: Enligt övereneskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: QA, Quality Assurance, kvalitetssamordnare, ISO 9001, ISO 2271, GMP, KOsmetika, farmaci, toxiologi, dermatologi, medicin, kemi, kvalitetsledningsystem
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!