Pumpchef till Betongindustri AB

Pumpchef till Betongindustri AB

Har du tidigare erfarenhet av en ledande roll inom byggbranschen? Motiveras du dessutom av att coacha och engagera medarbetare? Hos Betongindustri erbjuds du en utvecklande roll där du får vara med på en förändringsresa samtidigt som du får möjlighet att växa i ditt arbete och ditt ledarskap.

Om företagetBetongindustri är en marknadsledande tillverkare och leverantör av fabrikstillverkad betong till byggindustrin och privatpersoner. Deras verksamheter är spridda från Skåne i söder till Östersund i norr. De har runt 200 medarbetare och huvudkontor i Stockholm. Med deras närhet och kompetens är deras vision att vara kundens bästa samarbetspartner inom fabrikstillverkad betong. De levererar kvalitetsbetong för alla ändamål, miljöanpassning genom hela värdekedjan och lösningar som bidrar till kundens framgång.

Betongindustri ingår i HeidelbergCement-koncernen som är global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 58 000 medarbetare i 60 länder.

ArbetsuppgifterI rollen som pumpchef ansvarar du för drift och leverans av Betongindustri betongarbeten. Du har ett personalansvar för 24 pumpmaskinister, en mekaniker, en kranbilsförare och två inom backoffice. Ditt arbete utgår från kontoret i Liljeholmen vilket innebär att du dagligen arbetsleder större delen av ditt team till på distans med undantag för besök på plats i Stockholm med omnejd. Du koordinerar alla dagliga aktiviteter relaterade till pumparbetet och säkerställer att arbetet genomförs kostnadseffektivt. Ett av dina främsta fokusområden är även att säkerställa att rutiner och planering i form av exempelvis resurser och kostnader används så effektivt som möjligt genom ständig kontrolleringsarbete och initiativtagande av förändring. Vidare har du i rollen även ansvar för budget och fastställande av försäljningspriser. I och med att personalen är företagets viktigaste resurser arbetar du aktivt med säkerhet och arbetsmiljöfrågor och säkerställer att personalen följer lagar, rutiner och bestämmelser.
Vidare samarbetar du nära säljorganisationen i form av stöttning vid prisuppskattning och planering. Du deltar även i kundmöte tillsammans med säljare för att dela med dig av din kompetens och dina rekommendationer.

Du rapporterar till Transport & Logistic Director som utgår från Danmark. Du samarbetar nära med pumpchefer internt i Sverige och i Nordeuropa.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Minst två års erfarenhet av ledarskap
  • Minst ett par års erfarenhet inom exempelvis bygg, transport, maskin- och / eller kranhydraulik
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift i svenska och i engelska
  • Grundläggande kunskaper inom Office-paketet
  • B-körkort
För att trivas i denna roll är du trygg i ditt ledarskap och räds inte för att sätta tydliga riktlinjer. Du har förmåga att förstå affärsmässiga principer och strävar efter förbättring och effektivisering. I och med att du i rollen både har ett personalansvar samt samarbetar mycket med andra avdelningar har du en social förmåga och det ter sig naturligt för dig att motivera och engagera andra. Du skapar ett väl fungerande samarbetsklimat genom din tydlighet och din förmåga att strukturera, samordna och prioritera. Som person är du handlingskraftig och van att självständigt driva ditt arbete framåt samt känner ett stort ansvar för de arbetsuppgifter du åtar dig. Vidare är du flexibel som person och har enkelt för att anpassa dig till nya situationer då du har en förståelse för att förändringar som sker utom din kontroll är en naturlig del av arbetet.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Betongindustri.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: betong, cement, pumpchef, bygg, hydraulik, chef, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.