Public Bid Manager till marknadsledande Foxway

Public Bid Manager till marknadsledande Foxway

Har du gedigen erfarenhet av offentlig upphandling och tycker det är spännande med ny teknik och digitalisering? Har du ett affärsfokus och vill bli en del av ett växande bolag? Här erbjuds du en spännande roll i ett framtidsorienterat bolag med god chans att vidareutvecklas inom företaget på sikt.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Foxway.

Om företagetFoxways vision är att göra det digitala livet enklare. Det är deras bidrag till en positiv förändring i samhället. Foxway vill förenkla IT-tjänster och göra dem hållbara så att deras kunder kan fokusera på det de är bäst på. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och deras ambition är att vara det ledande företaget i Europa för hållbara IT-tjänster och återvinning av elektronik. Alla steg hanteras in-house vilket gör dem unika på marknaden. Foxway är här för att hjälpa sina kunder att hitta sin väg i det digitala livet.

ArbetsuppgifterI rollen som Public Bid Manager är ditt primära ansvar att projektleda anbud från att en upphandling kommer ut till att ett avtal ska skrivas. Det gör du genom att driva och projektleda säljresurser, stötta partnerledet med produktrelaterad information och hantera projektlösningar. Därtill jobbar du med projektstyrning tillsammans med samarbetspartner, egna resurser och slutkunder. Du kommer att tillhöra anbudsgruppen samt ha ett nära samarbete med bolagets samtliga kollegor för att säkerställa rätt kvalitet och innehåll. Du förväntas också hålla dig uppdaterad kring skolvärlden, samhällsutveckling, ny teknik, miljö, säkerhet, hållbarhet och pedagogik. Du kommer att arbeta inom områdena utbildning, kommun och statlig sektor. Med hjälp av digitalisering hjälper Foxway skolor, förskolor och kommuner att utveckla lärandet, de hjälper även kommuner att digitalisera vården och välfärdssektorn samt företag inom statlig sektor att skapa en smartare och effektivare arbetsplats.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom offentlig upphandling, juridik, ekonomi eller motsvarande
  • Minst 3 års erfarenhet av offentlig upphandling
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
Vi tror att du som söker är en utåtriktad och driven person som inte räds för att fatta egna beslut. Du motiveras av att ha många olika kontaktytor, har förmågan att leda såväl människor som projekt och trivs i samarbetet med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du motiveras av affärer och har intresset samt förmågan att förstå affärsmässiga principer. Avslutningsvis tror vi att du som söker är en noggrann person som alltid kommer förberedd och har lätt för att skapa och hålla struktur

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Public Bid Manager, anbudsansvarig, public, offentlig, bid, anbud, ansvarig, offentlig sektor, skola, vård, omsorg, myndighet, upphandling, avtal, affärer
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!