Projektsäljare/ Säljare / B2B till ledande Stenbolaget

Projektsäljare/ Säljare / B2B till ledande Stenbolaget

Vi söker dig som vill arbeta med projektförsäljning inom stenbranschen. Trivs du i en roll med stort eget ansvar hos ett entreprenörsdrivet företag är det dig vi söker för tjänsten.

Om tjänsten* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Stenbolaget.

Om företagetSedan starten 2005 har Stenbolaget levererat marksten, stödmurar och natursten till fler än 65 000 nöjda kunder över hela landet. Stenbolaget strävar efter att bemöta varje kund med stort engagemang och därigenom erbjuda en positiv köpupplevelse. På kort tid har Stenbolaget, genom hårt arbete, gått från att vara en liten uppstickare till att vara marknadsledande inom försäljning av marksten, stödmurar och natursten, till proffs och privatkunder i hela landet. Stenbolaget levererar kostnads- och miljöeffektivt i hela landet till marknadens bästa priser.
Inom Stenbolaget lever vi efter värderingarna: engagemang, kunskap, service, initiativ, ansvar och ödmjukhet.

ArbetsuppgifterSom projektsäljare kommer du arbeta med försäljning av Stenbolagets utbud av produkter. Det innebär att du utifrån kundförfrågan självständigt kommer ta fram kalkyler, skapa offerter och förhandla fram kontrakt. Dina kunder kommer både vara rikstäckande byggbolag samt även stora lokala byggbolag. Du ingår i försäljningsavdelningen Projekt och infrastruktur där du tillsammans med två kollegor rapporterar direkt till försäljningschefen. I den här rollen förväntas det att du förvaltar befintliga kunder samt självständigt bygger upp din kundstock och kommer med egna initiativ till att öka försäljningen i hela Sverige.

Formella krav
  • God erfarenhet av uppsökande försäljning inom B2B
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Starkt meriterande med erfarenhet från byggbranschen alt. markanläggningsbranschen
För att trivas i rollen ser vi att du kan agera kreativt och flexibelt mot dina kunder i diskussion kring lösningar och behov. I och med att du själv bedriver dina processer från start till mål så är det av stor vikt att du kan ta egna initiativ. Vidare har du en grym förståelse för affären och dina kunders olika behov och utmaningar där du kan agera problemlösare. Slutligen, då säljprocesserna kan sträcka sig från någon månad till något år så ser vi att du är uthållig som person.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektsäljare, projekt, sten, B2B, säljare, stenbranschen, sten, stenbolaget, bygg, anläggning, försäljning, sälj, account manager, utesäljare, fältsäljare,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.