Projektledare till Sensio

Projektledare till Sensio

Har du ett brinnande intresse för människors välmående och har en bakgrund inom vård och omsorg? Hos Sensio driver du projekt inom innovativ välfärdsteknik som höjer livskvaliteten för människor!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sensio.

Om företagetSensio är ett svenskt företag som aktivt arbetar med att implementera modern välfärdsteknik i vården och omsorgen. Idag är dom sverigeledande inom just innovativ välfärdsteknik. Deras affärsidé handlar om att erbjuda lösningar som ökar livskvaliteten för äldre och funktionshindrade, samtidigt som de skapar en bättre arbetsmiljö för välfärdens medarbetare och hjälper samhället att hantera demografiska utmaningar genom att tillhandahålla modern välfärdsteknik. Sensio är specialister på att tillhandahålla och skapa marknader för välfärdsteknik samt att tackla de organisatoriska utmaningar som följer med att implementera den.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare driver du tekniska projekt mot vården och omsorgen. Projekten avser installationer och utbildningar inom Sensio produkter. Du driver kontakten mot företagets kunder som ofta är kommunal verksamhet där du ger rådgivning kring installationer, sätter upp rutiner och arbetssätt tillsammans med kund och utbildar dem i produkterna. Vidare utför du enklare funktionstester på produkterna. Som projektledare är du delaktig i planering av tidsplan och budget samt ansvarar för uppföljning inom dessa områden.

När installation och utbildning är färdigställd arbetar du supporterande mot kund där du är deras huvudsakliga kontaktperson gällande frågor kring produkten.

Då du till stor del arbetar på plats hos kund förekommer resor i tjänsten.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet av projektledning
  • Branscherfarenhet inom vård och omsorg
  • God teknisk förmåga och goda kunskaper i Excel
  • Goda kunskaper i svenska, skriftligt och muntligt
  • B-körkort
I rollen som projektledare har du en god förmåga att driva arbetet framåt samtidigt som du arbetar strukturerat för att uppnå mål för tidsplan och budget. Du har kontinuerlig dialog med företagets kunder såväl som interna medarbetare, därav ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och trivs med många kontaktytor. Vidare har du ett brinnande intresse för människors välmående och drivs av att arbeta med förbättringsprocess som underlättar livet för människor och arbetet för vårdpersonal.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: project manager, projektledare, projekt, teknik, vård, omsorg, medicinteknik, välfärd, rådgivning, rådgivare, utbildning, utbildare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!