Projektledare till Liber

Projektledare till Liber

Är du en driven projektledare som brinner för att lösa problem och vill ha en drivande roll i skapandet av framtidens lärande och utvecklingen av nya arbetssätt och processflöde? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Liber.

Om företagetI mer än 120 år har Liber utvecklat läromedel, och kurs- och managementlitteratur, tillsammans med de främsta forskarna, författarna och inspiratörerna i näringslivet. Utbildningsbranschen är i en digital transformation som skapar nya fantastiska möjligheter att utveckla produkter och tjänster som maximerar lärande.

Medarbetarna på Liber går till jobbet varje dag för att göra skillnad i människors liv. Liber är fast beslutna att leda utvecklingen inom utbildning och därmed bidra till ett Sverige där alla lyckas med sina studier. Genom samarbete med de främsta forskarna, författarna, ledarna och inspiratörerna inom näringslivet erbjuder Liber läromedel, kurs- och managementlitteratur i tryckt och digital form, där de står för kunskap som gör skillnad - genom hela livet. Liber är en del av den europeiska gruppen Infinitas Learning, med systerbolag i Holland och Belgien.

ArbetsuppgifterSom digital projektledare på Liber intar du en aktiv roll kopplat till utvecklingen av digitala läromedel och processer kopplat till digital innehållsproduktion. Du ansvarar för att driva projekt i gränslandet mellan fysiskt/digitalt och agerar sammanhållande funktion mellan lokala teamet på Liber och vår centrala produktorganisation. I din roll säkerställer du att leveransen av projektet sker i rätt tid, med hög kvalitet, inom budget och med ett högt engagemang i projektteamet. Du samarbetar nära gruppens centrala digitala produktteam och Learning Experience team samt lokala team på Liber kopplat till affärsområden och innehållssidan.

Du driver också initiativ kring utvecklingen av Libers interna processer och arbetsflöden i nära samarbete med Head of Transformation & PMO och intar en avlastande roll i dessa delar. Du ingår i ett större team av projektledare med olika bakgrund och kompetenser och du förväntas dela med dig av den kunskap du tar med dig in och ha en vilja att utveckla gemensamma processer framåt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Minst fem års erfarenhet av att framgångsrikt leda digitala projekt
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
  • Erfarenhet av Agila ramverk starkt är meriterande
Vi tror att du som söker är väl förtrogen med att driva komplexa digitala projekt och förstår vikten av att styra mot satta mål. För att trivas i rollen som projektledare är du en positiv och lösningsorienterad lagspelare som har förmåga att inta en flexibel och ödmjuk sida när du ställs inför nya situationer. Du har hög integritet och vågar säga vad du tycker och utmana dig själv och andra att tänka nytt och utvecklas som team. Du har en utmärkt kommunikationsförmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift både i engelska och svenska. Slutligen har du en förmåga att hantera många olika saker samtidigt och vanan inne att jobba strukturerat även när tempot är högt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Solna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Projektledare, Digitalisering, Digitalt, IT, teknik, Agila ramverk, läroverk, författare, lärare, läromedel, Head of Transformation & PMO, Stockholm, Heltid, kunskap, processer, produktorganisation, produkt
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!