Projektledare till AFRY / Ingenjör

Projektledare till AFRY / Ingenjör

Är du ingenjör och vill du arbeta i en omväxlande och bred projektledarroll? Har du erfarenhet av att arbeta med många kontaktytor? AFRY erbjuder en utvecklande roll som projektledare för dig med ett stort engagemang!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att AFRY har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och AFRY en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetAFRY är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. De skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Deras bas är i Europa och deras affärer och kunder finns över hela världen. Idag har AFRY ca 16 000 medarbetare och kontor i mer än 50 länder världen över, allt från Brasilien till Vietnam. AFRY består av fem divisioner; Infrastructure, Industrial & Digital Solutions, Process Industries, Energy och Management Consulting.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. På AFRY är de passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. De tror nämligen att om du har roligt på jobbet så presterar du bättre. De vill vara din ideala arbetsgivare och de förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete. Vidare är deras arbete med mångfald och inkludering ständigt pågående. De är övertygade om att en mix av personligheter och bakgrunder gör dem ännu starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare involveras du i varierande projekt där du har en koordinerade och ledande roll. Projekten varar vanligtvis mellan 6-18 månader. Du arbetar med många kontaktytor där det är mycket fokus på kommunikation. Du håller och leder möten, samt håller kontakt med leverantörer. Därtill har du ett ansvar för struktur och att hålla koll på allt som händer. Arbetet innefattar även analytiskt arbete där du använder dig av Excel. Vidare arbetar du mycket med att förstå tekniska problem i en teknikintensiv miljö. Du arbetar till stor del ute hos kund och en stor del av dagarna innefattar möten.

Som projektledare ingår du i en grupp omkring 20 personer med varierande erfarenhet. Ni arbetar i olika konstellationer tillsammans ute i projekten där du inledningsvis kommer vara delprojektledare för att sedan kunna gå in i större ansvarsroller.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasialutbildning som civilingenjör inom industriell ekonomi, maskinteknik eller motsvarande
  • 1-3 års erfarenhet av liknande arbete som exempelvis projektledare, produktionstekniker där du haft en koordinerande roll
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
  • Meriterande med erfarenhet från arbete i produktion eller inom produktutveckling
För att trivas i rollen som projektledare är du driven och har ett stort engagemang i ditt arbete. Du tar ägandeskap för ditt arbete och är skicklig på att kommunicera med både interna och externa parter. Vidare är du ödmjuk och kan ta på dig litet som stort och har en nyfiken inställning med en vilja att utvecklas.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, maskinteknik, ingenjör, civilingenjör, koordinator, projektledning, AFRY, heltid, Stockholm, teknik, maskin, produkttekniker, testare, produktion
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!