Projektledare / projektansvarig till Saferoad

Projektledare / projektansvarig till Saferoad

Har du tidigare arbetat som projektledare? Lockas du av en roll där du får effektivisera processer och rutiner? Hos Saferoad erbjuds du utöver rollen som projektledare möjligheten att få förändra avdelningens sätt att arbeta.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Saferoad.

Om företagetSaferoad är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Verksamheten omfattar allt från utveckling och tillverkning till försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur. Saferoad erbjuder högkvalitativa lösningar för myndigheter och företag som arbetar med infrastruktur. Företagets mission är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda människor som är på väg, vare sig de går, cyklar eller kör bil. Saferoads produkter och lösningar är säkra och innovativa.

Du ingår i affärsområdet belysning och rapporterar till entreprenadchefen.

ArbetsuppgifterSom projektledare hos Saferoad ansvarar du för projekt inom affärsområdet belysning. Projekten är av varierande storlek och du driver flera projekt parallellt där du är delaktig i alla delar av projektet från start till mål. Exempel på projekt är belysning/portaler/skyltning vid vägbyggen, bostadsområden och tunnlar. Du arbetar med projekt över hela Sverige vilket periodvis kan innebära en hel del resor och övernattningar men majoriteten är inom Stockholmsområdet och Mälardalen. Kunder som du arbetar med är allt ifrån kommuner och landsting till olika byggbolag. Du arbetar nära säljorganisationen gällande kalkylering och underlag, du träffar kund för att planera och sätta förutsättningar, går igenom tidsplaner och leveransplanerar för produkter och resursfördelning. När projektet är igång jobbar du nära kunder, leverantörer och arbetar ständigt med uppföljning av både ekonomi och tidsplan för att genomföra projektet på det effektivaste sättet.

Vi arbetar nära i team som idag består av tre-fyra projektledare och ca tio montörer. I början av din anställning är ditt främsta fokus förutom drivande av projekt att effektivisera arbetsmetoder och processer samt genomföra åtgärder för att strukturera upp pågående och kommande projekt.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet av arbete som projektledare inom exempelvis industri-, bygg-, el- och/eller transportbranschen
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Flytande i svenska och engelska i tal och i skrift
  • B-körkort
  • Meriterande - Elauktorisation, ESA, Heta arbeten, Arbete på väg, Fallskyddsutbildning, Mastklättring, Liftbehörighet, BASU/BASP, Utförandemässigt vägbelysningsområdet, kunskap om lagar och regler gällande elsäkerhet samt byggnation belysning.
För att lyckas i rollen är du självgående och trivs att arbeta drivande under stort eget ansvar. Du har förmågan att ta initiativ och tänka utanför boxen för att hitta effektiva lösningar på de problem som kan uppstå och är noggrann med att förankra dessa. Du är även noggrann och strukturerad i den bemärkelsen att du har förmåga att följa bestämda rutiner samt kan driva flera projekt samtidigt. Då du arbetar nära dina kollegor och externa kunder är du kommunikativ och trivs i samarbete med andra. Slutligen har du förmåga att fatta beslut och motiveras i en roll där du får komma med förbättringsförslag och driva dem framåt. Du kommer tillsammans med ditt team vara en viktig part i företagets utvecklingsarbete framåt.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Sollentuna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, projektansvarig, trafiksäkerhet, belysning, el, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!