Projektledare med fokus mot offentlig sektor till Svenskt Kvalitetsindex

Projektledare med fokus mot offentlig sektor till Svenskt Kvalitetsindex

Har du erfarenhet av att arbeta med undersökningar och har förståelse för den offentliga sektorn? Som projektledare är du en del av Svenskt Kvalitetsindex (SKIs) expansiva förändringsfas. Du innehar en nyckelroll med ett tydligt ansvar för bolagets fortsatta tillväxt genom din försäljning av nya projektuppdrag. I rollen som projektledare på SKI får du samtidigt skapa samhällsnytta och arbeta med välkända aktörer med starka varumärken.

Om företagetSKI har under tre decennier studerat kunders upplevelser av privata och offentliga verksamheter i Sverige, Norden och övriga Europa. Studierna ger insikter om vad som skapar nöjda kunder och bygger ett hållbart samhälle. Det har varit visionen sedan starten 1989 och känns idag mer aktuellt än någonsin. I dagsläget har bolaget tio medarbetare, i huvudsak projektledare och analytiker samt dotterbolag i Norge, Danmark och Finland.

Hos SKI hjälper du deras uppdragsgivare att utveckla sin verksamhet med hjälp av datadrivna kund- och medarbetarinsikter. Det finns en stor efterfrågan på SKI och deras tjänster. Med utgångspunkt i bolagets akademiska historia arbetar de med en forskningsbaserad metod som utgör en unik grund för opartiskhet och trovärdighet. Genom mätningar och analyser ger SKI underlag till branscher och organisationer som strävar efter att utveckla starkare relationer till sina kunder och medarbetare. Utöver undersökningar bedriver SKI även forskning i samarbete med Institutet för Kvalitetsutveckling (SIQ), Chalmers, Handelshögskolan i Stockholm och Karolinska Institutet.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare arbetar du i huvudsak mot bolagets kunder inom offentlig sektor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utveckla SKIs affärer inom offentlig sektor genom att identifiera behov hos organisationer och dess intressenter. Vidare har du ett tydligt försäljningsansvar inom ditt segment och ansvarar för den löpande kundkontakten.

Som projektledare är det dessutom din uppgift att designa, planera, genomföra och följa upp de undersökningar SKI erbjuder. Tillsammans med SKI:s analytiker analyserar och tolkar du resultat för att utforma rapporter och presentationer för kund. Du möter kundernas beslutsfattare och ledningsgruppsmedlemmar som vill få en större insikt om bl.a. sina kunders lojalitet och varumärke.

Rollen som projektledare möjliggör att SKI ligger i framkant utifrån kundens framtida behov och förväntningar. Denna tjänst samverkar brett internt med alla delar av organisationen, men i huvudsak med kollegorna på Marknad & Försäljning.

Formella krav
  • Akademisk utbildning
  • Erfarenhet av att arbeta med och bearbeta undersökningar
  • Erfarenhet av att arbeta mot offentlig sektor med förståelse för hur branschen fungerar
  • Mycket goda kunskaper i svenska både tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av att arbeta som projektledare
  • Erfarenhet från undersökningsbranschen
  • Erfarenhet av att arbeta mot ledningsgrupper
  • Vana att hålla presentationer
För att trivas i rollen ser vi att du är en utåtriktad person som uppskattar det dagliga mötet med nya människor. Du besitter en genuin nyfikenhet när det kommer till att lära dig nya saker och du delar gärna med dig av dina insikter till dina kollegor. Vidare är du en person som kan skapa struktur i en ostrukturerad vardag och du känner ett stort ansvar för de projekt du tar dig an. Som projektledare förväntas du driva dina egna kundsamarbeten framåt vilket ställer krav på din affärsmässighet och förmåga att sätta dig in i dina samarbetspartners verksamheter.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Svenskt kvalitetsindex.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.